Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 2-1 (Βασικός ο Διούδης)

απόλλων σμυρνης φασηΚαλύτερη επιστροφή στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας μετά από 13 χρόνια δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” με γκολ των Κόρμπου και Πετρόπουλου νίκησε με 2-1 τον Άρη στο γήπεδο της Ριζούπολης ξεκινώντας με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Άρης που ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αγγελούδη.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος με το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έκλεισε τον Άρη στα καρέ του, καταφέρνοντας να πετύχει και το πρώτο του γκολ στη μεγάλη κατηγορία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Από την άλλη ο Άρης είχε πολλά προβλήματα κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και μπήκε στον ρυθμό του αγώνα μετά το πρώτο ημίωρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τα αμυντικά του λάθη του στέρησαν το κάτι παραπάνω. Ο Κύργιας έδωσε το δικαίωμα στον Πετρόπουλο να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα της Αθήνας, ενώ το μόνο που κατάφερε παρά την πίεση ο Άρης, ήταν να μειώσει με τον Αγγελούδη.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι με τους δύο συλλόγους να έχουν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλων το πρώτο και ο Άρης το δεύτερο.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Tζόρβας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Βέρτζος, Αλβάρες, Καμαρά, Μίνγκας (56′ Τσιλιγκίρης), Γκουέλα (81′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Πετρόπουλος (92′ Τσεμπερίδης).

Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Γ. Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (68′ Σουνάς), Ιμπε (46′ Αγγελούδης), Ουντότζι, Τάτος, Μανιάς (64′ Σταυρόπουλος).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected