Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 2-2 (Βασικός ο Μουλόπουλος)

λεβαδειακος φαση4Η πρώτη αγωνιστική της Superleague για τη νέα σεζόν είχε ματσάρες και μία από αυτές ήταν ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πανθρακικό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν.. σούπα, όμως το δεύτερο τα είχε όλα!

Τέσσερα γκολ, αποβολή, ανατροπή του σκορ, ισοφάριση, απίστευτη πίεση από τους γηπεδούχους και ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες.

Οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά το ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε μέτριο θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα πάντως και πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι Βοιωτοί είχαν δυο καλές φάσεις μεταξύ 20′-25′ μία με τον Μουλόπουλο και μία με τον Μάρτινς.

Μετά το 30′ ο Πανθρακικός ανέβηκε, πίεσε και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Λαδάκης έκανε ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε νέο σουτ από τον Μπαϊκαρά αυτή τη φορά.

Τρομερή η εξέλιξη του αγώνα. Από εκεί που τα πράγματα έδειχναν πως δύσκολα θα μπει γκολ, μπήκαν μαζεμένα τρία! Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα με τον Γεωργίου, μετά από σουτ του Ροτζέριο και απόκρουση του Κουτσόπουλου, ο οποίος σούταρε από κοντά.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός με δυο γρήγορα τέρματα γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά ο Ιγκόρ νίκησε τον Πζιρόφσκι με πλασέ, μετά από καταπληκτική μπαλιά του Εμπό, ενώ ο Ιγκόρ έκανε το 2-1 για τους “κροκόδειλους” με κοντική προβολή.

Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε “φωτιά”. Ο Λεβαδειακός ανέβηκε, οι παίκτες του Πανθρακικού έβγαιναν έξυπνα στην αντεπίθεση, ενώ τα νεύρα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ο Ντιόγκο πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα 4-5 παίκτες να αρπαχτούν.

Οι Βοιωτοί πίεσαν και έψαξαν ένα ακόμα γκολ και το πέτυχαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 87ο λεπτό με πανέμορφο κρεμαστό πλασέ.

Λεβαδειακός (Λεμονής): Πζιρόφσκι, Ιωαννίδης, Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Ροτζέριο (Μάντζιος 59′), Ορτέγκα, Βασιλείου

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος (Μαξίμ 17′), Μαρκυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Έμποου, Ρομέου (Τζάνης 57′), Κάσες, Μπαϊκαρά, Ιγκόρ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected