Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : “Τρεις ομάδες δεν δήλωσαν αλλά…”

ΕΠΣ ΗμαθίαςΤο Imathia Sports News επικοινώνησε την Παρασκευή 23/08 και ώρα 19.00 με ανώτερο στέλεχος της Ένωσης, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία των δηλώσεων συμμετοχών στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ημαθίας, με σκοπό την ενημέρωση μας σχετικά με το ποιες ομάδες τελικά θα μπουν στην κληρωτίδα της Δευτέρας 26/08.

Ο έμπειρος παράγοντας μας ενημέρωσε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλες οι ομάδες της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής (της Β’ έχουν περιθώριο άλλης μίας εβδομάδας) δήλωσαν κανονικά, εκτός των Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, Μακεδόνα Βέροιας και Απόλλων Λυκογιάννης. Οι συγκεκριμένες ομάδες, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του αρχισυντάκτη του Imathia Sports News Αργύρη Τσιγγενόπουλου, δεν έχουν αποκλειστεί οριστικά καθώς όπως μας ενημέρωσε μπορούν βάσει ΚΑΠ να το πράξουν μέχρι και τη συνέλευση της Δευτέρας, που θα διεξαχθεί στις 19.00μμ λίγο πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και για τα οποία ζητήσαμε την απάντηση, ήταν οι δηλώσεις συμμετοχής της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του Ολυμπιακού Λουτρού, οι οποίοι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν έχουν ορίσει Διοικητικό Συμβούλιο, δεν έχουν συμπληρωμένο έως καθόλου ρόστερ ενώ εκ των πραγμάτων δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία! Σύμφωνα με τον παράγοντα της ΕΠΣ Ημαθίας, οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή δεν είναι απαραίτητο πως θα κατέβουν στο πρωτάθλημα και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αντίπαλες ομάδες κερδίζουν το ματς στα χαρτιά, ενώ υποβιβάζονται στην επόμενη κατηγορία και όχι στη Γ’ Ερασιτεχνική όπως συμβαίνει όταν μία ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε επίσης η μέχρι στιγμής μη δήλωση συμμετοχής των Μακεδόνα Βέροιας και Απόλλων Λυκογιάννης, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία και μάλιστα στην πρώτη περίπτωση έχουν δοθεί και φιλικοί αγώνες. Όπως και να έχει όμως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την προσεχή Δευτέρα όταν και σύμφωνα με τον εν λόγω παράγοντα οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά και να μπουν στην κληρωτίδα. Κοντός ψαλμός λοιπόν…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected