Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Κισσαμικός – ΑΟ Χανιά (0-0) Βασικός ο Παπατζίκος

παπατζικος παρουσιασηΟ ΑΟΧ σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος του Κισσαμικού και ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς να δημιουργήσει τις πολλές ευκαιρίες στην εστία του Ρίζου. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία του Θεοδωρόπουλου και το 0-0 έμεινε και στα 90 και κάτι λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο έχασαν ευκαιρία με τον Γωνιωτάκη ο οποίος είδε τον Ρίζο να αποκρούει το εντός περιοχή σουτ που εξαπέλυσε, ενώ λίγο αργότερο ο Ζαντριάς εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του έμπειρου τερματοφύλακα του Κισσαμικού αλλά το πλασέ του το έβγαλε προ γραμμής ο Εσονό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές Σεροπιάν και Μπαξεβάνος προχώρησαν σε πολλές αλλαγές ώστε να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν διαθέσιμους με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει ακόμα περισσότερο. Η μόνη φάση άξια αναφοράς ήταν το μονοκόμματο γυριστό του υπό δοκιμή Βραζιλιάνου Μέλο, από πάσα του Λουκίνα, που έφυγε άουτ.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο για τον οποίο ο Σεροπιάν είπε στις δηλώσεις του ότι διαθέτει καλά στοιχεία αλλά είναι πίσω όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση, ο τεχνικός του ΑΟΧ δοκίμασε και τον Κροάτη Ιβάν Μπουμπαλό ο οποίος όμως δεν άφησε καλές εντυπώσεις και δεν θα αποκτηθεί. Αυτό τόνισε και ο Σεροπιάν σχολιάζοντας την απόδοση του 23χρονου μέσου.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Βαλλιάνος, Τσατσαρής, Πυθαρούλης, Ζαντριάς, Γωνιωτάκης, Πάγκαλος, Τσάτσος

Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας, Ψυχουντάκη, Εσσονό, Μπάτζιο, Ενγκουέμ, Ντούπης, Χατζηλιόντας, Κιν, Δρακάκης.

Κρούση σε Μανωλά

Ο Α.Ο.Χανιά ενδέχεται να πάρει ακόμα έναν παίκτη, ως ελεύθερο αυτή τη φορά, από τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για τον Κώστα Μανωλά, γιο του Στέλιου Μανωλά και ξάφερφο του Κώστα, παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Μανωλάς υπέγραψε πέρυσι στον Λεβαδειακό αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από την ομάδα της  Βοιωτίας και εκείνος επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε σωματείο που θα του δείξει εμπιστοσύνη. Ο ΑΟΧ έχει κινηθεί για τον 20χρονο αμυντικό (πρώην και του Θρασύβουλου) και ίσως μέσα στην εβδομάδα, να έχουμε εξελίξεις.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected