Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Super League Κ20 – Όλα τα ματς της 2ης αγωνιστικής

υποδομης κ20-κ17ΑΕΛ Καλλονής Κ20ΠΑΣ Γιάννινα Κ20  3-0 : Ως θεαματική αποζημίωση των φιλάθλων της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της Κ20 της Καλλονής στο «Κώστας Κεντέρης» κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ U-20 2013-2014. Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 16′ ο Λάμπρος Ζωάννου με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή. Στο 29′ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι το οποίο ωστόσο πέρασε ανεκμετάλλευτο στέλνοντας τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της Καλλονής. Στο δεύτερο ημίχρονο κα ειδικότερα μετά το 60′ το συγκρότημα του Δημήτρη Γαβαλά ανέβασε στροφές. Στο 85′ ο Μπουρούς έβγαλε όμορφη ασίστ στο Σοφιάνη και εκείνος δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0 για την Καλλονή. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπειτα από σέντρα του Ζωάννου θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Καλλονής επί του ΠΑΣ πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ Καλλονής Κ20: Γόμος, Καραμπάς, Μαγγανάς (38′ Μπουρούς), Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Πιπεράς Σπ, Ζωάννου, Κροτσίδας (63′ Μπράκουλα), Κίστα ( 68′ Μούτσα), Σοφιάνης, Ευαγγελιδάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Καλιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Τάχιας, Αλεξίου (52′ Φράγκος), Πανταζής, Πότσης, Καμποσιώρης (86′ Τζιάλλιας), Παπαρούνας, Χαρίσης, Βασιλείου.

ΟΦΗ Κ20 – Πλατανιάς Κ20  2-3 (Σκόρερ ο Ραφαήλ Σούκιας): Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο ΒΑΚ ανάμεσα στις ομάδες Κ20 του ΟΦΗ και του Πλατανιά, με τους Χανιώτες να επικρατούν 3-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Πλατανιάς ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46’ ο Σούκια έκανε το 0-1. Στο 51’ ο Τσοντάκης έκανε το 0-2 για τους Χανιώτες. Στο 65’ αποβλήθηκε ο Βλαχάκης του ΟΦΗ με δεύτερη κίτρινη, με τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα για τους Ηρακλειώτες. Στο 69’ ο Τσίτας έκανε το 0-3 για τον Πλατανιά, όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμη. Ο ΟΦΗ μείωσε στο 75’ με τον Φαζού για το 1-3, ενώ ο Μανιδάκης στο 77’ είχε δοκάρι και στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΟΦΗ Κ20 : Γιαγκιόζης, Παχάκης, Βλαχάκης, Μαραθιανός, Σκούφος (51′ Χατζάκης), Μπολάκης, Σακλαμάκης (48′ Χρηστάκης) , Μανιδάκης, Φαζός, Τουγλής (87′ Αδαμάκης), Χύζι.

Πλατανιάς Κ20 : Πενταράκης, Ντεντάκης, Κοκονάκης, Πατρικάκης, Μαυρεδάκης, Σούκιας (76′ Μπένος), Χαλκιαδάκης, Τσοντάκης, Κολομπάκης (85′ Μπουρμπάκης), Γαλανίδης, Τσίτας (75′ Παπαδάκης).

ΠΑΟΚ Κ20 – Πανιώνιος Κ20  4-0 : Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν των «κυανέρυθρων» κι έφτασαν στις δυο νίκες σε ισάριθμές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πήρε προβάδισμα στο 32’ με τον Πολύζο, ενώ στο 76’ σκόραρε ξανά ο Κουλούρης για το 2-0. Ο νεαρός άσος πέτυχε και το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ ο Δεληγιαννίδης στο φινάλε με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ, πλάσαρε τον Σαχσανίδη και διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Βασαΐτης, Κιόσσε, Πολύζος, Τσολακίδης (46′ Σαββίδης), Πατράλης, Κουλούρης, Β. Παπαδόπουλος (53′ Δεληγιαννίδης), Πόζογλου (80′ Δημητριάδης)

Πανιώνιος Κ20 : Σαχσανίδης, Μέξης, Κωστάλλας, Ευαγγέλου (56′ Καλύβας), Ρουσσάκης, Γκίνης, Ιβάνοβ, Πινιώτης, Μπέγκλεκτσης (71′ Ντουμιρσάι), Μουσάι, Μπρέντι (61′ Ντάγκρας).

Πανθρακικός Κ20 – Παναιτωλικός Κ20  2-3 : Η ομάδα του Αγρινίου πέρασε από την Κομοτηνή, χάρη σε γκολ που πέτυχε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Οι Νέοι του Παναιτωλικού κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με το γκολ του Μεταξούλη, όμως, στο 44’ ο Τσανακτσόγλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τον Πανθρακικό. Το γκολ του Κολοκοτρώνη στο 56’ ωστόσο, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Πανθρακικός Κ20 : Αθανασιάδης (59′ Θυμιανίδης), Κούτρας, Φραγκούλης, Λειβαδιώτης, Κ. Μητρούσης, Κοσκολός, Τσανακτσόγλου (69′ Καγιάογλου), Γεωργιάδης, Ζδράβος, Λίτσκας (62′ Χατζηιωαννίδης)

Παναιτωλικός Κ20 : Τηλεμάχου, Κωστακιώτης, Κωνσταντινόπουλος, Δημουλάς, Κοζάκης, Χαντάκιας (46′ Κολοκοτρώνης), Σιώρος, Ζαρκάδας, Μεταξούλης (73′ Καμμένος), Μήλιος (Α. Αθανασίου), Βασιλάρης.

Αστέρας Τρίπολης Κ20 – Απόλλων Σμύρνης Κ20  6-0 : Σαρωτική εμφάνιση για την ομάδα Νέων του Αστέρα η οποία τράβηξε… εξάσφαιρο κόντρα στην αντίστοιχη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Από το 22’ πήραν κεφάλι στο σκορ οι Νέοι του Αστέρα Τρίπολης, χάρη στο γκολ του Τσόφλιου, ενώ στο 24’ ο Καρυδόπουλος έκανε το 2-0. Η απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 33’ ο Μεταλλινός άφησε με δέκα παίκτες τον Απόλλωνα κι από εκεί και πέρα, το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο. Με τον Κυριακόπουλο να σκοράρει στο 45’ το 3-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μηλιώτη να μπαίνει στο ματς στο 61’ και να σκοράρει στο 63’, τα πάντα είχαν κριθεί από νωρίς. Ο άσος του Αστέρα είχε κέφια πάντως και σκόραρε τόσο στο 87’ όσο και στο 90’ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης Κ20 : Λαδάς, Γογώνας, Κυριακόπουλος (61′ Μηλιώτης), Καστριτσέας, Βαζούκης, Β. Γκίτζιας, Χρήστου (56′ Α. Τσιώλης), Τόγρου (61′ Σαλαπάτας), Τσοφλιός, Καρυδόπουλος, Βελισσάρης

Απόλλων Σμύρνης Κ20 : Σταματόπουλος, Ξανθόπουλος, Ζαχαρίου, Φερεντίνος, Μπούσκος (61′ Παπαευθυμίου), Ντούνης, Μπέντας, Μεταλλινός, Καραβατάκης, Μιχαλάρης (61′ Μαυρουδής), Καλλέργης (70′ Ντοβλετάκης).

Λεβαδειακός Κ20 – Ολυμπιακός Κ20  2-6 : Εντυπωσιακή εμφάνιση και «2 στα 2» για τους περσινούς πρωταθλητές, αφού πέρασαν με το ευρύ 6-2 από τη Λιβαδειά! Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήταν… καταιγιστική και είχε τους Βέργο και Γκίνο σε μεγάλη μέρα, με τον πρώτο να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον δεύτερο να πετυχαίνει δυο τέρματα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ με τον Βέργο, ενώ ο Λεβαδειακός αντέδρασε στο 30’ με τον Τόπι. Ο Βέργος και πάλι ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αφού σκόραρε στο 33’. Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 39’, ο Γκίνο έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό ενώ ο ίδιος παίκτης στο 74’ σημείωσε και τέταρτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86’ με τον Σπάρο, αλλά ο Σιώπης στο 88΄και ο Βέργος, για το χατ-τρικ του, στο 92’, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός Κ20 : Ντελέκος, Κυπραίος, Σακκάς, Αντωνίου, Αθανασιάδης, Πέππας, Καψάσκης (46′ Σπάρος), Τόπι (54′ Σκιαδόπουλος), Βελέντζας, Αποστολόπουλος (70′ Σμυρναίος), Κάπος

Ολυμπιακός Κ20 : Στρέζος, Βούρος, Τούφας (61′ Βατουσιάδης), Ρουγκάλας, Σωτηράκος, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς (75′ Σαλιάκας), Βουτσιώτης, Βέργος, Γκίνο, Πασαλίδης (59′ Σιώπης).

Παναθηναϊκός Κ20 – Βέροια Κ20  1-0 : Χάρη σε γκολ του Αναστασόπουλου, η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε 1-0 της Βέροιας στο γήπεδο της Λεωφόρου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 10’ με κεφαλιά του Αναστασόπουλου. Στο 12’ οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυρθιανού. Η Βέροια είχε δυο τρεις καλές στιγμές, αλλά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ με τους Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη στα τελευταία λεπτά.

Παναθηναϊκός Κ20 : Γκέκας, Ξηρός, Ρισβάνης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, Χαλκιαδάκης, Κουσίδης, Αγγελόπουλος Β.

Βέροια Κ20  : Βασιλειάδης, Κατσούλης (46’ Παπαδόπουλος), Ουνγιαλίδης, Ράδης, Τακίδης, Σεντεμέντες, Ντόγος (72’ Μελικιώτης), Νικολαΐδης (25’ Παπαγεωργίου), Τσόλκας, Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης.

Ατρόμητος Κ20 -Άρης Κ20 (αναβλήθηκε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected