Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-1) Για 70′ ο Κουκόλης, για 45′ ο Τσιάμης

γαζωρος-γιαννιτσαΤο ίδιο σκορ (1-1) «έγραψε» μια μέρα πριν η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη και στο τεστ με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά αυτή τη φορά για τον Γάζωρο έπαιξαν περισσότεροι θεωρητικά βασικοί.  Στο 42΄ οι Ναστέφσκι και Γαϊδαρτζής συνδυάστηκαν ωραία και ο Σλοβένος Νταβόρ Σκέριαντς, που έγινε τελικός αποδέκτης, με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό (1-0).

Στο 52΄ ο Κοσμίδης σούταρε λίγο άουτ και στο 61΄ ο Καραογλανίδης είπε «όχι» στον Ναστέφσκι από κοντά. Στο 88΄ η Αναγέννηση ισοφάρισε στο τελικό 1-1, με δράστη τον Γιώργο Μοσχάκη.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου έκανε ο Μαυροβούνιος Νεμάνια Κάρταλ, ενώ δοκιμάστηκαν οι επιθετικοί Αλεξάντερ Μίλιτς και Χερέντια Μαγιόμπο. Τις επόμενες μέρες θα παρθεί απόφαση για την τύχη τους. Ισως αποκτηθεί ο ένας από τα Γιαννιτσά, αλλά ίσως και οι δυο, δεδομένου ότι αποχώρησαν ήδη οι Νέβες και Νομπρέγκα από τους κυανόλευκους.

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης (70΄ Κωφοκώτσιος), Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Δέντσας (46΄ Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής (77΄ Σρντιτς), Ναστέφσκι (88΄ Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου (65΄ Μεταλλίδης), Σκέριαντς.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Κραβαρίτης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Τσιάμης, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Μπαργκά, Φοκά, Μίλιτς. Αγωνίστηκαν και οι Καραογλανίδης, Μαγιόμπο, Αναστασίου, Χαρμάνας, Χατζόγλου, Μοσχάκης, Γιανκούλιτσα, Κάρταλ.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected