Α ΕΠΣ Ημαθίας

A1 Ερασιτεχνική – LIVE από το Imathia Sports News!

μπαλα23Το γνωμικό του Πλάτωνα το 360 περίπου π.Χ. (Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός) βρίσκει εφαρμογή σε πολλές εκφάνσεις της ζωής και αποδυκνείεται πως τις περισσότερες φορές, η αρχή κάθε γεγονότος ή σχεδιασμού είναι η πιο σημαντική για την πορεία μέχρι την ολοκλήρωση. Εμείς θα επιχειρήσουμε να χρησιμοποιήσουμε γνωμικό και στην αυριανή εκκίνηση της περιόδου 2013-2014 στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας,  με κίνδυνο βεβαίως να…εκτεθούμε!

Εντούτοις, ευχές όλων όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να γίνει ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το περσινό και παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους περισσότερους από μας, να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον και χωρίς ακρότητες πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή μέρα και απομένει πλέον να φανεί στον αγωνιστικό χώρο αν ο σχεδιασμός κάθε συλλόγου μπορεί να υλοποιηθεί στο μεγαλύτερο τουλάχιστον ποσοστό του.

Το Imathia Sports News θα βρίσκεται και φέτος πλάι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με αρκετές όμως διαφορές σε σχέση με την περσινή χρονιά καθώς η καλή συνεργασία και το μεράκι όλων μας, δημιούργησε μια καινούρια “πλατφόρμα” για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση του αναγνώστη.

Έτσι από την 1η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 7/9 θα ξεκινήσει (μέχρι ένα σημείο πειραματικά) η ζωντανή μετάδοση των αγώνων (LIVE) μέσω του imathiasportsnews.gr! Μία καινοτομία όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς για πρώτη φορά σε πανελλήνιο επίπεδο, θα μπορεί ο αναγνώστης μέσω διαδικτύου να ενημερώνεται για την εξέλιξη των αγώνων, έχοντας απλά ενεργή την ιστοσελίδα στο laptop, στο κινητό ή στο tablet.

Εσείς απλά πληκτρολογείτε www.imathiasportsnews.gr, πατάτε πάνω στο πρώτο άρθρο με τίτλο “Η 1η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής LIVE) και χωρίς να χρειάζεται ανανέωση, θα βλέπετε την εξέλιξη των αγώνων λεπτό προς λεπτό. Καλή χρονιά σε όλους!

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected