Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Εθνικός Κλειδιού 4-0

Από εκεί που…τελείωσε την περσινή χρονιά ξεκίνησε ο πρωταθλητής Αχιλλέας Νεοκάστρου! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2013-2014 για την Α1 Ερασιτεχνική, η ομάδα του Τόλη Τερζή επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του ελλειπέστατου Εθνικού Κλειδιού και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα.

Οι περίπου 100 φίλοι και των δύο ομάδων παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με έναν πρωταγωνιστή, που από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις του και επιβλήθηκε του αντιπάλου του που δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι 8 συνολικά ελλείψεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Θοδωρής Τέγος (Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Βαρδαλής, Παρασχόπουλος, Κεχαγιάς, Αντώνης Καλυβιώτης, Μιχαηλίδης, Χαϊκάλης) ήταν κάτι πάνω από τις…δυνάμεις του, καθώς η ενδεκάδα που επέλεξε ήταν πειραματική και χαρακτηριστικό είναι ότι επιστρατεύτηκε και ο 35χρονος Αντώνης Τσακίρης, που δεν είχε αγωνιστεί καθόλου την περσινή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι, παρά την πολύ μικρή περίοδο προετοιμασίας (δεν έχουν συμπληρώσει καν μήνα) εμφάνισαν πολύ καλό πρόσωπο, με τον Ισαάκ Τεπετό να πετυχαίνει χατ-τρικ και να δείχνει άκρως αποτελεσματικός στο ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα. Τον…χορό των γκολ άνοιξε ο νεοαποκτηθείς από την ΑΕΠ Βέροιας Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος μόλις στο 2ο λεπτό, τέρμα το οποίο ήταν το πρώτο χρονικά του φετινού πρωταθλήματος. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα του Τόλη Τερζή, με τη σκυτάλη να παίρνει ο Τεπετός και με τρία τέρματα (36′ πεν., 50′ και 72′) διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαρηγιαννίδη και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Βερβαντίδης, Κοτζαχρήστος, Αράπος (63′ Αργυρόπουλος), Κουβατσίδης, Βαλδήρ, Πήχας (63′ Καφές), Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος (54′ Καλφούντζος), Τεπετός, Ξαφέτης.

Εθνικός Κλειδιού : Λεφάκης, Δημητριάδης, Γιαννακός, Καλυβιώτης Δ., Τσακίρης (46′ Ποιμενίδης), Κακατάτσιος (84′ Τέγος), Καϊμακαμίδης Τιμ., Καϊμακαμίδης Τ., Δούλιας (83′ Γερακώτης), Σερέτης, Φιρινίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected