Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 0-0

Όλα…μηδέν στο γήπεδο του Καψοχωρίου, στο πρώτο παιχνίδι της τοπικής ΑΕΚ και του νεοφώτιστου στην Α1 Ερασιτεχνική, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Η επιστροφή των φιλοξενούμενων έπειτα από 16 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού μας πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, κάτι που επιδίωξε άλλωστε μέσα στη δύσκολη έδρα της ΑΕ Καψόχωρας.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φέτος οργανώθηκαν σε διαφορετικά πρότυπα και δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό σύνολο, επιδίωξαν από το πρώτο λεπτό το γκολ, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η ομάδα του Γιάννη Νούσιου πήρε αυτό που ήθελε και έχοντας καλή τακτική συμπεριφορά απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως παρά την πρώτη εμφάνιση της γηπεδούχου ομάδας μπροστά στο κοινό της και την εξαιρετική ομολογουμένως δουλειά των ιθυνόντων σε όλους τους τομείς, ο κόσμος ήταν λιγοστός και δεν ξεπέρασαν τους 40-50 αυτοί που επέλεξαν να βρεθούν στο ανακαινισμένο γήπεδο της ομάδας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Γαβράς.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Μαγγανάρης, Κοτούλας (56′ Μπενίσκος), Πολυζόπουλος, Βλάχος, Μόσχος, Σταμούλης, Γρηγοριάδης (62′ Νοτόπουλος), Χαλβατζής, Κωστόπουλος (46′ Κίτσας), Πιπιλιάρης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας Γ., Μωραϊτης Δ. (71′ Παπαδόπουλος Σ.), Δαρδακούλης, Πολυζόπουλος (83′ Μαυρόπουλος), Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ. Ανδρέου (55′ Νούσιος), Παπαδόπουλος Κ., Ψαλίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected