K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΠΑΟΚ Κ20 0-2

DSCN5527Το Imathia Sports News βρέθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Σταυρού, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς επικράτησε σχετικά εύκολα της “Βασίλισσας” και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 300 φίλοι του ποδοσφαίρου, που κατέκλυσαν την μία πλευρά του γηπέδου ενώ σύσσωμο το επιτελείο του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Σταύρο Σαράφη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Ημαθία. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ Μαυρόπουλο και Χρυσάνη.

Στο πρώτο μέρος ο “δικέφαλος” είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προηγήθηκε νωρίς με τον Πολύζο (10′)  είχε μία-δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα πολλά αμυντικά λάθη της ομάδας του Στέφανου Γαϊτάνου. Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 0-2 στο 50′ με ωραίο πλασέ του Βασίλη Παπαδόπουλου, “κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του. Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό σφύριγμα του κ. Τρέβλα βρήκε την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να πετυχαίνει το “4 στα 4”, κάνοντας το ιδανικότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου, ο οποίος χρειάστηκε πολλές φορές να βάλει τις φωνές στους παίκτες του, προέβη σε πολλά ατομικά λάθη ενώ ο Στέφανος Ντόγος ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Σαρακατσιάνος, Αλιατίδης (32′ Παπαδόπουλος), Τακίδης, Παπαγεωργίου, Lici (46′ Δελικιώτης), Ντόγος (71′ Λουμάνι), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ Κ20 :Σοϊλεμέζογλου, Βασαΐτης, Κιόσε, Ποζατζίδης (68′ Αναστασίου), Κωνσταντινίδης, Πατράλης (76′ Τουμανίδης), Πολύζος, Σαββίδης, Παπαδόπουλος Β. (58′ Τσολακίδης), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης.

Για το Imathi Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected