Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Μισαηλίδης, Σταματέλος, Αργυρίου στο Imathia Sports News!

Ένας “μαραθώνιος” που όλοι ευχόμαστε να έχει την ιδανικότερη κατάληξη για όλες τις Ημαθιώτικες ομάδες ξεκινά την Κυριακή 15/9. Τα φώτα της…ράμπας ανοίγουν σε λίγες ώρες και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής παίρνει σάρκα και οστά, με την ΕΠΟ να υλοποιεί σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων της, την ιδέα του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Σαρρή για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Κυπέλλου, με τη συμμετοχή των 92 ομάδων της κατηγορίας. Οι ομάδες του νομού μας, που θα συμμετέχουν φέτος σε έναν “άγνωστό” ως προς τις πληροφορίες των συλλόγων όμιλο και στα τρία στρατόπεδα επικρατεί προβληματισμός για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη φετινή χρονιά.

Το Imathia Sports News, έπειτα από το αναλυτικότατο scouting των 12 αντιπάλων ομάδων στον 3ο όμιλο, δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί θα είναι άλλωστε και η κεντρική ιδέα της φετινής παρουσίασης της Γ’ Εθνική από την ιστοσελίδα μας, με τους παίκτες να έχουν τον πρώτο λόγο σε όλα τα επίπεδα.

Οι τρεις παίκτες που μας έκαναν την τιμή και μίλησαν στο Imathia Sports News, απάντησαν σε τέσσερις ίδιες ερωτήσεις τόσο για την πρεμιέρα του Κυπέλλου όσο και για το πρωτάθλημα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως το μεγάλο παιχνίδι της 1ης φάσης για τον 3ο όμιλο διεξάγεται στο γήπεδο της Νάουσας, όπου τα Λευκάδια (το γήπεδο του ΠΑΣ θα είναι έτοιμο σε λίγες μέρες) θα υποδεχτούν το Μακροχώρι, στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της χρονιάς. Ο ΦΑΣ Νάουσα από την άλλη πλευρά θα ταξιδέψει στη Νεάπολη της Λάρισας όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαχητή Τερψιθέας, με φόντο την πρόκριση στους “8” του ομίλου.

Για την ομάδα των Λευκαδίων μίλησε ο αρχηγός Μάκης Μισαηλίδης, για το Μακροχώρι ο έμπειρος πορτιέρο Σπύρος Σταματέλος και για τον ΦΑΣ Νάουσα ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας Γρηγόρης Αργυρίου. Ας δούμε πως απάντησαν στις τέσσερις παρόμοιες ερωτήσεις :

Μάκης Μισαηλίδης (03/10/1983, αμυντικός)

1) Ξεκίνημα της χρονιάς την Κυριακή και ο Μάκης Μισαηλίδης για άλλη μία χρονιά στα μετόπεισθεν των Λευκαδίων. Ποια είναι τα συναισθήματα σου και τι σημαίνει για σένα η φετινή προοπτική της Γ’ Εθνικής; “Τα συναισθήματα μου για φέτος είναι ειλικρινά πρωτόγνωρα για μένα, γιατί θα συμμετέχουμε φέτος σε μια κατηγορία άγνωστη για μας. Αυτό βέβαια από την άλλη πλευρά αποτελεί το πιο μεγάλο κίνητρο για την ομάδα μου, καθώς η διαμόρφωση των ομίλων αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου θα είναι για μας μια πρόκληση σε κάθε περίπτωση”.

2) Το παιχνίδι της Κυριακής με το Μακροχώρι είναι νοκ-άουτ. Πιστεύεις ότι αποδειχθούν πολλά σ’ αυτή την αναμέτρηση ή θεωρείς ότι είναι νωρίς για τις δύο ομάδες; “Ένα τοπικό ντέρμπι που θεωρώ πως και οι δύο ομάδες, ανεξάρτητα αν δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας θέλουν να το κερδίσουν. Από ένα τέτοιο παιχνίδι μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα, μπορεί όμως από την άλλη πλευρά να σε αποπροσανατολίσει γιατί ως τοπικό ντέρμπι, οι δύο ομάδες εκ των πραγμάτων θα τα δώσουν όλα. Το πιο σημαντικό ίσως είναι η ψυχολογία που θα αποκτήσει ο νικητής ενόψει της συνέχειας”.

3) Το Κύπελλο έτσι όπως διαμορφώνεται είναι εφικτός στόχος για την ομάδα σου; Μπορεί να συνδυαστεί με την εκπλήρωση των στόχων στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε μία εβδομάδα; “Μεγάλες οι διαφορές μεταξύ Κυπέλλου και Πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό είναι η πραγματικότητα. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει η προσπάθεια σου, ειδικά από τη στιγμή που συμμετέχεις σε έναν άγνωστο από πολλές απόψεις όμιλο.”.

4) Τι θα ανέφερες σαν ευχή για τη νέα χρονιά τόσο για την ομάδα σου όσο και για σένα; “Εύχομαι σε όλους τους παίκτες να έχουμε υγεία και απευθυνόμενος στον κόσμο των Λευκαδίων, να είναι δίπλα μας, όπως κάθε φορά και να γίνει ο 12ος παίκτης μας”.

Σπύρος Σταματέλος (22/12/1985, τερματοφύλακας)

1) Ξεκίνημα της χρονιάς την Κυριακή και ο Σπύρος Σταατέλος για άλλη μία χρονιά στην εστία του Μακροχωρίου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου και τι σημαίνει για σένα η φετινή προοπτική της Γ’ Εθνικής; “Είναι μεγάλη μου χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρόνια θα υπερασπιστώ τα δοκάρια της ομάδας του χωριού μου. Φέτος θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, είμαστε σε μια κατηγορία που η δυναμικότητα των ομάδων θα είναι μεγάλη και κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό και θα έχει το δικό του ενδιαφέρον.

2) Το παιχνίδι της Κυριακής με το Μακροχώρι είναι νοκ-άουτ. Πιστεύεις ότι αποδειχθούν πολλά σ’ αυτή την αναμέτρηση ή θεωρείς ότι είναι νωρίς για τις δύο ομάδες; “Την Κυριακή ξεκινάμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το κύπελλο. Είναι το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα το αποτέλεσμα του δεν αποδεικνύει τίποτα για καμία ομάδα. Αυτό που αποδεικνύει κάτι σε μια ομάδα είναι η διάρκεια της και πιστεύω πως σ’ αυτή θα κριθεί η τελικά κατάταξη.

3) Το Κύπελλο έτσι όπως διαμορφώνεται είναι εφικτός στόχος για την ομάδα σου; Μπορεί να συνδυαστεί με την εκπλήρωση των στόχων στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε μία εβδομάδα; “Για εμάς στόχος είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγαίνουμε νικητές σε κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε, είτε είναι κύπελλο είτε πρωτάθλημα και στο τέλος να δούμε μέχρι που φτάσαμε και στις δύο διοργανώσεις”.

4) Τι θα ανέφερες σαν ευχή για τη νέα χρονιά τόσο για την ομάδα σου όσο και για σένα; “Εύχομαι ο Θεός να δώσει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδος υγεία, δύναμη, αγάπη, συνεργασία, υπομονή και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η ομάδα να φτάσει όσο ψηλά γίνεται. Προσωπικά εύχομαι να έχω όλα τα παραπάνω για να μπορέσω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά σε αυτή την ομάδα.

Γρηγόρης Αργυρίου (28/05/1993, αμυντικός)

1) Ξεκίνημα της χρονιάς την Κυριακή και ο Γρηγόρης Αργυρίου για άλλη μία χρονιά με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα. Ποια είναι τα συναισθήματα σου και τι σημαίνει για σένα η φετινή προοπτική της Γ’ Εθνικής; “Είμαι εξαιρετικά ανυπόμονος να ξεκινήσει η καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά. Βρισκόμαστε στη Γ’ Εθνική, με ομάδες ιστορικές ως επί τω πλείστον αλλά και με ομάδες άγνωστες προς εμάς. Από την άλλη πλευρά, το γεγονός πως συνεχίζω στον σύλλογο που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχισμένος”.

2) Το παιχνίδι της Κυριακής με το Μαχητή Τερψιθέας είναι νοκ-άουτ. Πιστεύεις ότι αποδειχθούν πολλά σ’ αυτή την αναμέτρηση ή θεωρείς ότι είναι νωρίς για τις δύο ομάδες;“Πιστεύω πως δύσκολα μπορούν να αποδειχθούν πολλά, καθώς είναι ακόμη νωρίς για τις δύο ομάδες. Είναι ουσιαστικά ένα πρώτο δείγμα για το επίπεδο προετοιμασίας των δύο ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ομάδες δεν όφειλαν να είναι έτοιμες αυτή την περίοδο. Είναι όμως πρεμιέρα και κάθε πρεμιέρα έχεις διαφορετική ψυχολογία”.

3) Το Κύπελλο έτσι όπως διαμορφώνεται είναι εφικτός στόχος για την ομάδα σου; Μπορεί να συνδυαστεί με την εκπλήρωση των στόχων στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε μία εβδομάδα; “Η Νάουσα είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί και να διακρίνεται σε οποιονδήποτε θεσμό και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό είτε είναι αγώνες πρωταθλήματος είτε κυπέλλου όπως το αυριανό. Ένας ιστορικός σύλλογος όπως ο ΦΑΣ πρέπει να βλέπει τα παιχνίδι ως συνέχεια της ιστορίας της και θεωρώ πως η φετινή χρονιά είναι είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους στην ομάδα”.

4) Τι θα ανέφερες σαν ευχή για τη νέα χρονιά τόσο για την ομάδα σου όσο και για σένα; “Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Για μένα εύχομαι να είμαι πάνω απ’ όλα υγιής και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected