Κατηγορίες
Γενικά

Κύπελλο Γ’ Εθνικής – Η ανάλυση των αγώνων του 3ου ομίλου

κυπελλο22Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Χαλκίς 0-0 (3-5 πεν) : Η ομάδα της Εύβοιας πέρασε από τη Φθιώτιδα έστω και αν χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, και βρίσκεται στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Η Χαλκίδα και ο Δομοκός δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα για 120’ στο ματς που έγινε στην έδρα του δεύτερου, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 41’ σε σέντρα-σουτ του Τσιλίκα, στην καλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Δομοκός έπαιξε για 13 λεπτά με δέκα παίκτες στην παράταση, αφού αποβλήθηκε ο Κούλπας, αλλά άντεξε και πήγε το ματς στα πέναλτι. Εκεί, οι Ευβοιώτες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, με την πρόκριση να πηγαίνει στην ομάδα του Παναγιώτη Τοκπασίδη. Για τον Δομοκό ευστόχησαν οι Κάππος, Μπαντής και Φραταράκου, με τον Τσώλη να αστοχεί στο τρίτο κατά σειρά πέναλτι για την ομάδα της Φθιώτιδας. Για την Χαλκίδα ευστόχησαν και οι πέντε, Γκαράνης, Βαλκάνος, Ευσταθίου, Τσαλμάς, Καραμπάς, παίκτες που εκτέλεσαν κι η πρόκριση έγινε δική της.

Αχιλλέας Δομοκού (Αχιλλέας Καμπάς): Κουτσούμπας, Τσιλίκας (72’ Κάππος), Ράπτης, Μπαντής, Πέδρο, Καλαμάτας, Ξεζόνωτος (57’ Κούλπας), Κεϊτά, Καντού (114’ Τσώλης), Φραταράκου, Αναστασίου.

ΑΟ Χαλκίς (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Σουτζόγλου, Κοροβέσης, Πέτσης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης (63’ Νικολάου), Παπακωνσταντίνου, Γκιόκας (76’Κολιόπουλος), Βαλκάνος, Τσαλμάς.

Αμπελωνιακός – Δωτιέας Αγιάς  1-0 : Ο Αμπελωνιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο λαρισαϊκό ντέρμπι της σεζόν, καθώς επικράτησε 1-0 του Δωτιέας Αγιάς και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 67’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μεζίνης. Και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, με τον Αμπελωνιακό να πανηγυρίζει.

Αμπελωνιακός : Παπαδόπουλος, Γκαμπέτας, Τζαρτζάνης, Κονιτσόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Κόκκινος, Φλέγγας, Κακαβίτσης (85′ Παπανδρέου), Μεζίνης (90′ Ρόκας), Κούρος (64′ Πασχαλίδης).

Δωτιέας Αγιάς : Μάζαρης, Ριζούλης, Λούμπος, Καρλιάμπας, Τσανάκας, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας (69′ Τσιλούλης), Βαλαώρας (60′ Κυρογιάννης), Τζόλας (60′ Λώττας), Κατσίκης.

Λαμία – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-2 : Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στη Λαμία, καθώς νίκησε 2-0 την τοπική ομάδα, αποτέλεσμα που του έδωσε την πρόκριση στη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως γκολ. Στο 75’ ο Γόγολος της Λαμίας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Παυλίδης έκανε το 0-1 για τον Αχιλλέα. Ο ίδιος παίκτης στο 85’ έγραψε το 0-2, ενώ στο 90’ ο Τσιαμπέρης είχε δοκάρι.

Λαμία (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου (61’ Ταμάμης), Καραπέτσας, Μικριτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας (61’ Κυπτίου), Μαλισσόβας, Κουτρομάνος (78’ Μαδούρας), Αντωνίου, Διαμαντίδης, Πάνος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Τρικαλόπουλος, Κλιάνης (88’ Στάβρε), Νάκας (81’ Κυρτέγος), Παμλίδης (67’ Τσιαμπέρας).

ΑΟ Καρδίτσας – Ρήγας Φεραίος  1-2 (1-1 κ.α.) : Μια ιστορική πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Ρήγας Φεραίος, που επικράτησε 2-1 στην παράταση του ΑΟ Καρδίτσας εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39’ με σουτ του Παπαευαγγέλου, αλλά ο Ρήγας ισοφάρισε στο 66’ με κεφαλιά ο Κουβελάς. Ο ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 86’, αλλά η κεφαλιά του Τζουβάρα σταμάτησε στο δοκάρι. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Τσουκάλης στο 114’ με κοντινό σουτ πέτυχε το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα του Βελεστίνου.

ΑΟ Καρδίτσας  (Βάιος Καραγιάννης): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Πουρνάρας, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Παπαευαγγέλου (67’ Διπλάρης), Τριανταφύλλου, Τσιρογιάννης, Κανιούρας (62’ Μεσιακάρης), Τζουβάρας

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Μπλέτσας (46’ Τσουκάλης), Χαντζής (113’ Τριχόπουλος), Μπακάλης (46’ Γκίκας), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας.

ΑΟ Τρίκαλα – Πυργετός  3-1 : Την νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η ομάδα του ΑΟΤ 1963 απέναντι στην ομάδα του Πυργετού. Μέχρι και το πρώτο 30΄οι δύο ομάδες δεν έδειχνα τίποτα το αξιόλογο με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 30’ με τον Μπότη και ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου στο 44’, ο Σακελλαρίδης έκανε το 2-0 για την ομάδα των Τρικάλων. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Χαλιμπάκης σημειώνει το τρίτο γκολ για τους «κυανέρυθρους». Μετά το 70΄ η ομάδα του ΑΟΤ έριξε τους ρυθμού για συντήρηση δυνάμεών. Ο Πυργετός δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα μετά το γρήγορο γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και το μόνο που κατάφερε ήταν στο 93΄να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Νάστα.

Τρίκαλα: Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Φορτούνης, Πολυζόπουλος (61′ Μπαλτιμάς), Στάμος, Χαλιμπάκης (72′ Δρυς), Κόλα, Ιωαννίδης (52′ Aπ. Ηλίας), Σακελλαρίδης, Μπότης.

Πυργετός: Μπανταβάνης, Περήφανος, Καλφούντζος, Ψωμολιάς, Μανταφούλης, Σάββας, Νάστας, Πότσης, Διβανές, Ζαφειρίου (69′ Ζιώγας), Γκαραλιάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected