Super League 1

Άρης – Λεβαδειακός 1-1 (Για 90′ οι Διούδης, Μουλόπουλος)

rrΗ ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε με τον Καπό στη Θεσσαλονίκη, ισοφαρίστηκε από τον Ουντόντζι κι έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντεμπούτο του Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του Άρη.

Η επιθετική δυστοκία για τον Άρη συνεχίζει να του κοστίζει βαθμούς, αφού οι «κίτρινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλό τους, όμως, κάτι η αστοχία των παικτών του Μιλίνκοβιτς, κάτι η καλή οργάνωση της ομάδας του Λεμονή, απέτρεψαν τους Θεσσαλονικείς από το να σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ και να πάρουν το ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό Στρατηλάτη, με τον Λεβαδειακό να… σοκάρει το «Βικελίδης» στο 53’ με γκολ του Ολιβιέ Καπό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τους Βοιωτούς περνώντας ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Η ομάδα του Λεμονή, ο οποίος παραμένει αήττητος ως προπονητής απέναντι στον Άρη, κράτησε το προβάδισμα μόνο για πέντε λεπτά και είδε τον Σαλόζε Ουντόντζι να βρίσκει τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 58’, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Τα χειρότερα για τους Βοιωτούς ήρθαν στο 74’, όταν αποβλήθηκε ο Εμάνουελ Κονέ με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μια φάση που θα έπρεπε όμως να τιμωρηθεί και ο Ανδρέας Τάτος, αφού αμφότεροι πήραν μέρος στον μεταξύ τους καυγά, από τον διαιτητή Ηλία Σπάθα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως, και τη μεγάλη πίεση που άσκησε στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης, οι Βοιωτοί κατάφεραν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Την ίδια ώρα, ο Άρης πήρε μεν τον πρώτο του βαθμό, αγνοεί όμως ακόμα τη χαρά της νίκης κι έχασε για άλλο ένα ματς αρκετές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη αυτή του νεαρού Σταυρόπουλου στο 86’, έτσι ώστε να κάνει… σεφτέ στη φετινή Super League.

Άρης : Διούδης, Σταυρόπουλος, Κύργιας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70′ Οικονομόπουλος), Τάτος, Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (78′ Μανιάς), Ουντότζι.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46′ Καπό), Κονέ, Ορτέγκα (62′ Μπούστος), Μάρτινς (78’Πετράτζι), Μάντζιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected