Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Πανθρακικός 1-1

89540ab519cbd01cb02cb9f344ad5d99_LΣτο ισόπαλο 1-1 έμειναν Πανιώνιος και Πανθρακικός με την ομάδα της Κομοτηνής να λυγίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου δέχτηκε την ισοφάριση και κινδύνεψε ακόμα και με ήττα.

Ειδικών συνθηκών ήταν το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Νίκου Παντελή, μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ, ήθελε να αποδείξει πως η εμφάνισή της στην Τούμπα ήταν μία κακή παρένθεση. Από την πλευρά του, ο Πανθρακικός μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα, είχε ως στόχο να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Το τελικό 1-1 όμως, φαίνεται πως ικανοποίησε και τις δύο ομάδες, αν και ο σύλλογος της Κομοτηνής, έδειχνε ικανός για το τρίποντο μέχρι και το 80’. Αυτό γιατί μέχρι εκείνο το σημείο, αφού αρχικά είχε πάρει το προβάδισμα στο 36’ με ωραία ενέργεια του Ίγκορ, δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, μετέφερε την πίεση στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο δημιουργικά, με τον Κολοβό να μη βρίσκεται σε καλή ημέρα, υπήρξαν ελάχιστα πράγματα.

Ο Πανιώνιος, «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και έφτασε στην ισοφάριση στο 86’ με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, έχοντας και μεγάλη ευκαιρία στο 91’ με τον Ντούνη για να… κλέψει το τρίποντο.

Πανιώνιος : Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός (84’ Πάνος), Λάζνικ (46’ Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (64’ Γιάννου).
Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ρομέου (92’ Τριανταφύλλου), Μίκουλιτς, Ίγκορ, Λαδάκης, Ζος, Μπαϊκάρά, Κάσες (83’ Ζεκίνια), Τζάνης (58’ Ντιόγκο), Χρήστου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected