Γ Εθνική / Τοπικά

Ο “Ντάνι” Στεργιόπουλος στο Imathia Sports News!

425219_179025328928451_2050993334_nΈνας από τους πλέον δυναμικούς παίκτες, αλλά και από τα μεγαλύτερα…πειραχτήρια των αποδυτηρίων, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Imathia Sports News, σε μία μίνι συνέντευξη, περίπου δύο 24ωρα πριν τον δεύτερο αγώνα της Κοζάνης για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΑΟ Κάστωρ. Ο λόγος για τον Δανιήλ “Ντάνι” Στεργιόπουλο, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τα Γρεβενά Αεράτα, προσθέτοντας δύναμη και ταχύτητα στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ με το πάθος και τον ποδοσφαιρικό “τσαμπουκά” του αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παρασκευά. Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο τόσο για το μεθαυριανό παιχνίδι στον 2ο όμιλο όσο και για το κακό ξεκίνημα της ομάδας με την ήττα στην Ηγουμενίτσα :1. Δανιήλ την Κυριακή η Κοζάνη δίνει το τρίτο της επίσημο παιχνίδι στη νέα χρονιά. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό θα λέγαμε, με πρόκριση στο Κύπελλο αλλά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος επεφύλασσε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Ηγουμενίτσα. Που οφείλεται πιστεύεις η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα πρώτα της παιχνίδια και αν θεωρείς πως φέτος έχει αλλάξει κάτι δραματικά σε σχέση με την περσινή χρονιά; “Κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα πέρα από την αποχώρηση τριών παικτών, ενώ αντίθετα ενισχυθήκαμε με την προσθήκη έμπειρων παιδιών που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Όντως το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό με την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά στο παιχνίδι της Ηγουμενίτσας με αντίπαλο τον Θεσπρωτό ηττηθήκαμε κυρίως από δικά μας λάθη. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να είχαμε προηγηθεί και παρά το γεγονός πως αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας”.

2. Ο φετινός όμιλος ουσιαστικά αποτελείται από ομάδες γνώριμες για εσάς με εξαίρεση βεβαίως την ΑΕΛ και τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Θεωρείς αρνητικό στοιχείο την παρουσία τους ως προς την εκπλήρωση των στόχων σας; “Μπορώ να πω πως περιμέναμε ότι αυτός θα είναι ο όμιλος στον οποίο θα συμμετέχαμε. Σίγουρα η παρουσία της ΑΕΛ συγκεκριμένα αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση, όμως θεωρώ πως αυτή έχει το άγχος για την άνοδο καθώς κάθε άλλη εξέλιξη γι’ αυτούς θα ήταν αρνητική. Για μας ο στόχος παραμένει ο ίδιος όποιες ομάδες και αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε στον όμιλο μας”
3. Ποια στοιχεία πρέπει να έχει μία ομάδα κατά τη γνώμη σου ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν όμιλο με 7 ομάδες να υποβιβάζονται και μία μόνο να κερδίζει την άνοδο; Συμφωνείς με την άποψη πως μόνο αν κάνεις πρωταθλητισμό μπορείς να αποφύγεις κάθε κίνδυνο; “Μόνο αν κάνεις πρωταθλητισμό θα μπορείς στο τέλος όταν κάνεις ταμείο να έχεις πετύχει την παραμονή. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στη Γ’ Εθνική και η επιβίωση τους εξαρτάται αποκλειστικά από τη διάρκεια και τη δουλειά καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις”.

4. Ο Δανιήλ Στεργιόπουλος φέτος διανύει τη δεύτερη χρονιά του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Που σταματούν τα όνειρα σου και αν μπορείς μέσω της Κοζάνης να τα πραγματοποιήσεις; “Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της Κοζάνης και αν καταφέρουμε την πολυπόθητη άνοδο, δεν θα μπορώ να μην ανήκω και εγώ σ’ αυτή την ομάδα.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected