Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Εργοτέλης 0-1

70d035ce177d409cb27c4c5b871e7aa5_LΈνα γκολ του Χαντί στο 51′ ήταν αρκετό στον Εργοτέλη για να φύγει με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Βέροια, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες.

Αν και δεν ήταν τόσο εμφανώς ανώτερος, ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε πιο ουσιαστικός και περισσότερο οργανωμένος από τη Βέροια στο «Καυτανζόγλειο», στο οποίο αγωνίστηκε ως γηπεδούχος η «Βασίλισσα του Βορρά» αφού στο δικό της γήπεδο γίνονται έργα αλλαγής του χλοοτάπητα, και κατάφερε έτσι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μετά την εντός έδρας επικράτηση σε βάρος του Λεβαδειακού.

Στον αντίποδα, η Βέροια… βυθίστηκε κι άλλο, όχι μόνο στη βαθμολογία αλλά και σε κρίση. Η έλευση του Τον Κάανεν δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα της Ημαθίας που μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα πλέον αλλά και τη «σφαλιάρα» με 3-1 από την Ηρακλή Ψαχνών για το Κύπελλο. Ο Ολλανδός τεχνικός βλέπει πολλά «μαύρα σύννεφα» να μαζεύονται πανω από τον πάγκο του, η ομάδα του δεν μπορεί να φανεί ανταγωνιστική κι έχασε ακόμα και τη μαχητικότητα των πρώτων ματς στα οποία κατάφερνε να «σώζει» βαθμούς στις καθυστερήσεις και πλέον στη Βέροια… καλούνται να πάρουν μέτρα.

Όσο για την εικόνα του ματς στη Θεσσαλονίκη, αν και ο Εργοτέλης φαινόταν να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος, τα πράγματα ήταν μοιρασμένα. Οι δυο ομάδες είχαν από μια «καθαρή» ευκαιρία αλλά οι δυο πορτιέρο είπαν «όχι» σε Ρομάνο και Ορέστες αντίστοιχα, με τον Αργεντινό μέσο να είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 51’ το οποίο ο Άγγελος Χαντί μετέτρεψε σε γκολ-νίκης για τους Κρητικούς…

Βέροια : Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Τραπ, Όστοϊτς (72’ Ντα Κόστα), Καλτσάς, Μπεν, Ζεζίνιο (72’ Μπαργκάν), Μρντάκοβιτς

Εργοτέλης : Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρομάνο (80 Μπουχαλάκης), Μεχία, Καρντόσο (64 Πελέ), Μπαμ Μπαμ (60 Μπαντιμπανγκά), Χάντι, Αναστασάκος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected