Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Pre game της 3ης αγωνιστικής

μπαλα17Συνεχίζεται την Κυριακή 29/9 το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους. Τα αποτελέσματα και η γενικότερη εικόνα των πρώτων αγώνων καταδυκνείουν πως το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο και στους δύο ομίλους, ενώ η αυριανή 3η αγωνιστική περιλαμβάνει πολλά αμφίρροπα παιχνίδια.

Α’ όμιλος

Στον πρώτο όμιλο η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών είναι ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος μεταβαίνει στον Σταυρό όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα σε έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες της αγωνιστικής. Εξίσου σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή της Κορυφής, όπου ο γηπεδούχους ΠΑΟ υποδέχεται τον έτερο ΠΑΟ των Παλατιτσίων, με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ας δούμε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 :

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΟ Συκιάς

ΠΑΟ Κορυφής – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Αλιάκμων Νησελίου

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

δείτε εδώ την πλήρη εικόνα του 1ου ομίλου μετά από δύο αγωνιστικές

Στον δεύτερο όμιλο δύο είναι οι ομάδες που έχουν το απόλυτο στις νίκες. Ο ΑΣ Ειρηνούπολης, που φέτος διαθέτει το ποιοτικότερο ίσως ρόστερ στην κατηγορία, υποδέχεται στο Αγγελοχώρι τον Απόλλων Λυκογιάννης, ο οποίος πέτυχε σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Κεραυνού Επισκοπής. Η γηπεδούχος ομάδα επιζητά το τρίτο σερί τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να αποδείξει σε ακόμη ένα παιχνίδι πως φέτος είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Η άλλη ομάδα με το “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα είναι ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος μεταβαίνει στην Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Νάουσας. Οι γηπεδούχοι, με το κακό ξεκίνημα και τις δύο ήττες θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαίνεται πως θα είναι από τους πρωταγωνιστές φέτος, καθώς οι προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι δείχνουν πως θα είναι καταλυτικές για την ομάδα του Σάκη Γλώσση. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, με ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 :

Θύελλα Στενημάχου – Μακεδόνας Βέροιας

Δόξα Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Λυκογιάννης

ΑΕΠ Βέροιας –  Ακαδημία Βέροιας

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Κοπανού

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε εδώ την πλήρη εικόνα του 1ου ομίλου μετά από δύο αγωνιστικές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected