Κατηγορίες
Super League 1

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-1

imagesΤην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που τον έφερε στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας με 2-1. Οι πράσινοι με σκόρερ τους Μπεργκ στο 59′ και Φιγκερόα στο 76′ νίκησαν την ομάδα της Αρκαδίας σκοράροντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα δυο τέρματα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά πέρα από το γκολ του Ντε Μπλάσις στο 61′ και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του όπως ακριβώς είχε δείξει από τις προηγούμενες μέρες με τον Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο και με τους Κλωναρίδη και Ντίνα στα δυο πλευρά θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των δυο ακραίων του. Κάτι το οποίο το κατάφερε ιδίως με τον Κλωναρίδη ο οποίος δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας δεν μπόρεσε να βγάλει τα στοιχεία που διαθέτει σαν ομάδα με τον Παναθηναϊκό να έχει κλείσει καλά τους χώρους και να μην δίνει δικαίωμα στους φιλοξενούμενους.

Στην διάρκεια του αγώνα ο Αναστασίου με τις αλλαγές του, την χρησιμοποίηση του Φιγκερόα, μαζί με τον Μπεργκ άλλαξε το σύστημα των πράσινων και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη ενώ και η αλλαγή του Μέντες ήταν πολύ καλή για να κλείσει τους διαδρόμους και να “κλειδώσει” ο Παναθηναϊκός τη νίκη.

Παναθηναϊκός : Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (74′ Φιγκερόα), Ντίνας (80′ Μέντες), Μπεργκ (90′ Μπαϊράμι).

Αστ. Τρίπολης : Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (81′ Καράσκο), Ουσέρο, Γκρατσίνι (54′ Εντό), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Μπαράλες (77′ Χουάνμα)

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P