Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 2-1

8234e37774d5bb81b670f0a5e74ef3ba_LΟ ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της Skoda Ξάνθης, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βάλλα.

Οι Ηπειρώτες, μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Λεβαδειακό, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία τους φέρνουν στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι Ακρίτες δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους, μένοντας στην 9η θέση με 7 πόντους.

Το «συγκρότημα» του Σάββα Παντελίδη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στην πρώτη στιγμή που έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή της ομάδας της Θράκης, άνοιξε το σκορ με τον Κοροβέση στο 5’.

Ωστόσο, στα επόμενα λεπτά, η Skoda Ξάνθη ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, χάνοντας μερικές κλασικές ευκαιρίες, όμως τα πάντα πήραν διαφορετική τροπή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Βάλλας αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για τράβηγμα στον Ίλιτς που έφευγε μόνος του κόντρα στον Κυριακίδη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε για την ισοφάριση, στην οποία έφτασε στο 73’ με… δράστη τον Ράνο. Όμως, πριν το άγχος αρχίσει να κυριεύει το «συγκρότημα» του Σάββα Παντελίδη, ο Κολοβέτσιος στο 78’ με δυνατή κεφαλιά, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν το «τρίποντο».

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Τσάβες (90+1′ Στρούνα), Ντε Βινσέντι (60’ Βίλα), Ίλιτς (82’ Κεϊτά).

Skoda Ξάνθη : Κυριακίδης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μάνταλος, Μαρίν (56’ Ράνος), Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι (76’ Κάλβο), Ντιέ, Σολάρι (46’ Χοσέμι), Μπέρτος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected