Super League 1

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

40c6cf1c68c6acfdc9dfa3b1258dc5b8_LΟ ψυχωμένος ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με το τέρμα του Περογαμβράκη στο 15′ αλλά ο ΠΑΟΚ έμεινε… όρθιος με το γκολ του Νέστιντ στο 74′ αφήνοντας πάντως δύο βαθμούς στην Κρήτη.

Οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για ένα γρήγορο τέρμα και το πέτυχαν με τον… συνήθη ύποπτο, τον Περογαμβράκη, ο οποίος στο 15’ άνοιξε το σκορ για το «συγκρότημα» του Παύλου Δερμιτζάκη.

Το… μομέντουμ ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειχναν να ελέγχουν πλήρως την αναμέτρηση, ωστόσο, ο τραυματισμός του Ζόρο στο 23’ χάλασε τις ισορροπίες για την ομάδα του Ηρακλείου, προκαλώντας μερικά προβλήματα στην ανάπτυξη.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο ΠΑΟΚ πήρε την υπεροχή και πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε κοντά στο γκολ στο 53’ όταν ο Μακρής θέλησε να διώξει αλλά η κεφαλιά του χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε δράση και έκανε τα… πάντα για να κρατήσει την πρώτη νίκη για την ομάδα του.

Οι «ασπρόμαυροι» του Βορρά προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον νικήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Όμως, ο Νέστιντ βρήκε το… αντίδοτο στο 74’ σε μία φάση με αρκετή δόση τύχης, καθώς σε φάση διαρκείας, ο Ζβασίγια στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα να… κοντράρει στα πόδια του Τσέχου και του Βίτορ, με την Super League να… χρεώνει το γκολ στον Νέστιντ.

Στα τελευταία λεπτά, ο Μακουκούλα που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ προσπάθησε να αλλάξει τα… δεδομένα, ωστόσο, δεν κατάφερε να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες να μείνουν στο ισόπαλο 1-1.

ΟΦΗ : Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (23′ Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66′ Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86′ Μακουκούλα)

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (64′ Λόρενς), Στοχ, Σαλπιγγίδης (64′ Γεωργιάδης), Βούκιτς (71′ Νέτσιντ), Αθανασιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected