Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Πρόβλημα με δελτία!

ζακυνθος φανελαΠρόβλημα με την έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος, η αποστολή της οποίας βρίσκεται ήδη στην Καρδίτσα, για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Η καθυστέρηση καταβολής του απαιτούμενου ποσού στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ για την έκδοσή τους, αποτελεί την αιτία για τη δημιουργία της αναστάτωσης αυτής. Από την πλευρά της, η διοίκηση διαβεβαιώνει πως θα βρίσκεται στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης άνθρωπός της για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη θεσσαλική πόλη και θα παραδώσει τα δελτία…

Επέστρεψε ο Κολονέλο

Στο εξωτερικό βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής της Ζακύνθου, Λούκα Κολονέλο, προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο προπονητικής για το δίπλωμα UEFA Pro. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη υποχρέωση, ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε την Τρίτη στο νησί και αμέσως αναχώρησε με την αποστολή με προορισμό την Καρδίτσα, ενόψει της πρεμιέρας της Τετάρτης κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Κατά την απουσία του Κολονέλο, τις προπονήσεις της ομάδας επέβλεπαν οι άμεσοι συνεργάτες του, Πάολο Φότι και Πάριντε Λάλι, οι οποίοι συνέταξαν και την αποστολή, που απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Γκότσι, Ξενοδόχοφ, Πετράκος, Νικολόπουλος, Οικονόμου, Γούτσιος, Φωτιάς, Κοτάτης, Πέρελμαν, Όττα, Τορεζάνι, Κυριακίδης, Γιώρης, Κουνσόλο, Νομικός, Σκαθαρούδης, Γωνιάδης, Μπίρης, Στασινόπουλος, Κούρτης, Αποστόλου, Στελιτάνο, Τσερκετάνι. Η τελική 18αδα θα προκύψει λίγο πριν από τη σέντρα.

Στο μεταξύ, στο νησί έμειναν οι τραυματίες Βυθούλκας, Κάρδαρης, Όντο και Καμπούρης. Παράλληλα, από μέρα σε μέρα αναμένεται η άφιξη του Κολομβιανού Χιράλδο και του Αργεντίνου Σολφερίνο, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο και απλά απομένει το τυπικό μέρος για να ενσωματωθούν με την ομάδα. Με την άφιξη των δύο, η Ζάκυνθος αναμένεται να ενισχυθεί πολύ στην επιθετική γραμμή.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected