Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το pre game της 3ης αγωνιστικής

aok_naousa-(112)Η δράση και πάλι στο προσκήνιο για τη Γ Εθνική και ο 3ος όμιλος μπαίνει στη…τρίτη του στροφή. Ένας όμιλος που από τα πρώτα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπος, με τη μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο να είναι η Λαμία, που την ίδια ώρα έχει ήδη αποκλειστεί από το Κύπελλο! Η αυριανή 3η αγωνιστική περιλαμβάνει εξίσου σημαντικά παιχνίδια και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, 24 ώρες πριν τους αγώνες.

Λευκάδια – Λαμία : Η πρωτοπόρος ομάδα του 3ου ομίλου ταξιδεύει την Κυριακή (06/10) στα Λευκάδια για να συνεχίσει το σερί των νικών αλλά και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η ομάδα του νομού μας έχει παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο στα μέχρι στιγμής παιχνίδια ενώ η έδρα του γηπέδου των Λευκαδίων είναι ένα πραγματικό…φρούριο (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πανό των φίλων της ομάδας!). Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα (με όλα του τα “όπλα” στη διάθεση του) προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Καρδίτσα, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση (ιδιαίτερα αμυντικά όπου δεν κινδύνεψε καθόλου) και θα επιδιώξει τη νίκη που θα τη φέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο Περικλής Αμανατίδης όπως τόνισε χθες και στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του είναι αναγκασμένη λόγω ιστορίας και δυναμικής να πρωταγωνιστεί και μοναδικός στόχος για το παιχνίδι των Λευκαδίων είναι οι τρεις βαθμοί.

ΑΟ Κύμης – Δωτιέας Αγιάς : Ένα ακόμη ντέρμπι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Κύμης τη φετινή χρονιά. Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στο αυριανό παιχνίδι, ενώ όρισε 7 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου, με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους. Αντίπαλος ο ενισχυμένος φέτος Δωτιέας Αγιάς, που μεταβαίνει στην ανατολική Εύβοια με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη με αντίπαλο τον Πυργετό, ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι. Αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο ματς, με τον νικητή να αποκτά σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

δείτε το βίντεο του Λουκά Παππά του www.kimanews.gr για την αυριανή αναμέτρηση

Τρίκαλα – Μαχητής Τερψιθέας : Με το βαθμό της ισοπαλίας από τη δύσκολη έδρα του Αμπελωνιακού επέστρεψε στα Τρίκαλα η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς και για την 3η αγωνιστική υποδέχεται τον αήττητο μέχρι στιγμής Μαχητή Τερψιθέας. Μοναδικός στόχος η νίκη για τους γηπεδούχους, ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αντιπροσωπεία παικτών μοίρασε μεσοβδόμαδα προσκλήσεις στα σχολεία της πόλης, με τη διοίκηση να απευθύνει και πάλι κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρόν στο αυριανό παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Νίκου Σταυροθεόδωρου, που έχασε την νίκη στο 90+4′ στη Νάουσα, μεταβαίνει στα Τρίκαλα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες όλοι ετοιμοπόλεμοι, με τον Νικούλη να είναι απολύτως έτοιμος, ενώ ο Παγκαρλιώτας ταλαιπωρείται από μια ενόχληση στο γόνατο, χωρίς να εκφράζονται φόβοι ότι θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι.

Αχιλλέας Δομοκού – Αμπελωνιακός : Έπειτα από το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, ο Αχιλλέας Δομοκού επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υποδεχόμενος τον Αμπελωνιακό. Η ομάδα της βόρειας Φθιώτιδας, που πραγματοποίησε μία ακόμη προσθήκη με την απόκτηση του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου Γιάννη Ζαχαράκη, θα επιδιώξει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ενώ ο Αχιλλέας Καμπάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λάρισας, που δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα (ισοφαρίστηκε στο 84′) μεταβαίνει στον Δομοκό με στόχο την πρώτη νίκη ενώ ο Γιάννης Γκαμπέτας είδε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον Άγγελο Μπίκο να επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεση του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΦΑΣ Νάουσα : Αντίπαλοι στη Δ’ Εθνική πέρσι, αντίπαλοι και φέτος! Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας υποδέχεται στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης τον ΦΑΣ Νάουσα, με τους “κυανόλευκους” πέρσι να επικρατούν (στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας διεξήχθη το συγκεκριμένο παιχνίδι) με 1-3. Ο Απόστολος Στύλος είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αντιδρούν θετικά στη Χαλκίδα και να παίρνουν τη σημαντική νίκη στο τέλος, έχοντας πολύ καλή απόδοση σε όλο το 90λεπτο. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν απουσίες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αντίθετα με τον Βασίλη Αργυρίου, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Γασπαράτου, που από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα ώστε να είναι έτοιμος σε 15 μέρες περίπου να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι “κυανόλευκοι”, που με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να αποφύγουν την εντός έδρας ήττα από τον Μαχητή Τερψιθέας, θα επιδιώξουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στην Κατερίνη, που θα επαναφέρει τα χαμόγελα και θα ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

δείτε τα στιγμιότυπα της περσινής αναμέτρησης

Μακροχώρι – ΑΟ Καρδίτσας : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Μακροχώρι, που υποδέχεται τον ΑΟ Καρδίτσας. Η ήττα από τον ΑΟ Κύμης στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής επιβάλλει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση, με τον Λεωνίδα Μπίλη να μην “δείχνει” ενδεκάδα στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ Γρηγόρης Ηλιάδης και Δημήτρης Καφές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών θα είναι στη διάθεση του έμπειρου προπονητή. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Μάγγος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παππά, Πουρνάρα που είναι τιμωρημένοι, του τραυματία Καραγιώργου και του Σέρβου Μίλκοβιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα επιστρέφει ο Τσιρογιάννης, με τους “κυανόλευκους” να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Χαλκίς : Επιστροφή στο Βελεστίνο για τους “κυανόλευκους”, που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Λαμία, με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν έντονα παράπονα από το διαιτητικό τρίο τόσο για την ισοφάριση (ζητούν off-side) όσο και για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν στο τέλος. Η νίκη επιτακτική για τους γηπεδούχους, που την Τετάρτη επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση των Νέων της Νίκης Βόλου με 3-2 (Τσουκάλης, Γάρος, Παπαθανασίου τα γκολ). Ο ΑΟ Χαλκίς μεταβαίνει στη Μαγνησία με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να “σβήσει” το κακό ξεκίνημα που τον έχει φέρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για τον αυριανό αγώνα και θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη ενδεκάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 3ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 :

Τρίκαλα – Μαχητής Τερψιθέας

Αχιλλέας Δομοκού – Αμπελωνιακός

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΦΑΣ Νάουσα

Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Χαλκίς

ΑΟ Κύμης – Δωτιέας Αγιάς

Λευκάδια – Λαμία

Μακροχώρι – ΑΟ Καρδίτσας

Ρεπό : Πυργετός

δείτε εδώ την πλήρη εικόνα του 3ου ομίλου

Γ Εθνική – Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected