Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – ΑΕΛ Καλλονής (1-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

69a99da45c49f125efac40fc11c0c170_LΤην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (6/10) ο Λεβαδειακός επικρατώντας 1-0 της Καλλονής.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 75ο λεπτό, ενώ οι νησιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 60’ ο Περόνε αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Λαμπρόπουλο, χωρίς να είναι «καθαρή» η φάση.

Οι «πράσινοι» με τη νίκη τους έφτασαν τους 8 βαθμούς, και την 11η θέση, πίσω από την Skoda Ξάνθη, ενώ το «συγκρότημα» της Μυτιλήνης έμεινε στους 9 πόντους, υποχωρώντας στην βαθμολογία της Super League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και απείλησαν στα πρώτα λεπτά με τον Περόνε στο 2’ αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ, ενώ την ίδια εστία είχε και το σουτ του Λεοζίνιο στο 4’. Η… απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11’ με τον Λυκογιάννη να κάνει το σουτ, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε με δυσκολία και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ, με την Καλλονή να έχει τις καλύτερες φάσεις, όπως στο 19’ με τον Περόνε, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Πρζιρόφσκι, αλλά ο Σανγκινέτι έκανε την προβολή και πρόλαβε τον επιθετικό της ΑΕΛΚ, ενώ στο 34’ ο Χουανλού έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δοκάρι του πορτιέρο του Λεβαδειακού.

Πάντως, οι «πράσινοι» είχαν την καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, με τον Κονέ να κάνει το σουτ σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, σε μία φάση διαρκείας στα καρέ του Σιδεράκη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε χωρίς ρυθμό στα πρώτα λεπτά, ωστόσο, όλα άλλαξαν με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν ο Περόνε είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια, μια και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Λαμπρόπουλο, χωρίς ωστόσο, η φάση να είναι «καθαρή», ακόμα και από το ριπλέι.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος αποβλήθηκε και αποχώρησε έπειτα από λίγα λεπτά από τον πάγκο της Καλλονής.

Το… μομέντουμ ήταν για τον Λεβαδειακό, με τον Μάντζιο να το… εκμεταλλεύεται στο 75’ σκοράροντας κόντρα στον Σιδεράκη, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μπούστο στην «πλάτη» της άμυνας των νησιωτών.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η κεφαλιά του Φαρία στο 78’ πέρασε άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Πρζιρόφσκι, στην τελευταία καλή στιγμή, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να πανηγυρίσει τη νίκη 1-0 και να πάρει σημαντική βαθμολογική… ανάσα.

Λεβαδειακός : Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Σαγκινέτι (32’ λ.τρ. Μανόλο), Πετράτσι (70’ Μπούστο), Λυκογιάννης, Κονε Λαμπρόπουλος, Καπό (46’ Μάρτινς), Ορτέγκα, Μάντζιος, Κάντζι.

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Γκάσιτς, Αναστασιάδης, Λεάντρο (87’ Καζάκης), Ποντιάνι, Φαρία (80’ Γάλας), Σιλιγαρδάκης, Χουάνλου, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected