Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – ΟΦΗ 1-1

38af377837e9dfa4ea20dc655a8acb52_LΣαν άλλος… Μαραντόνα ο Γιώργος Μακρής σκόραρε με το χέρι για τον ΟΦΗ δίνοντάς του την ισοπαλία με 1-1 στη Θράκη απέναντι στον Πανθρακικό με τους γηπεδούχους να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία.

Εξαιρετική ήταν η πορεία του Πανθρακικού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα όπου με δυνατό του όπλο την εντός έδρας παρουσία του, είχε καταφέρει να βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία. Απέναντι στον ΟΦΗ, ήθελε το τρίποντο για να μπορέσει να φτιάξει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Παρόλα αυτά, υπολόγιζε χωρίς τον Γιώργο Μακρή και το διαιτητικό τρίο, καθώς οι Θρακιώτες μπορούν άνετα να υποστηρίζουν πως η νίκη… κλάπηκε από τον ΟΦΗ, καθώς αδικείται από το τελικό σκορ.

Στο ξεκίνημα η ομάδα του Άκη Μάντζιου ειχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και άνοιξε το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του Ρομέου. Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει, και έφτασε στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μακρής άπλωσε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και την παράβαση να την είδε όλη η Ελλάδα εκτός από το διαιτητικό τρίο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζεκίνια (77’ Κατσικοκέρης), Λαδάκης (50’ Εμπόου), Ζος, Κασές (68’ Μερίνο), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ντος Σάντος.
ΟΦΗ :
Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (82’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο (54’ Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης (67’ Λαμπρόπουλος), Μακρής, Μιλιάζες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected