Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης 3-2

5ae487f959db37e702b0e4f32d413b00_LΜε τον Εστέμπαν Σολάρι να κάνει… προσωπικό σόου, η Skoda Ξάνθη έκανε μεγάλη ανατροπή στα «Πηγάδια» και νίκησε 3-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας βρεθεί πίσω με δυο γκολ.

Ο Αργεντινός άσος ήταν καταλυτικός για την ομάδα του Ράινερ Μάουρερ, πετυχαίνοντας δυο από τα τρία γκολ που οδήγησαν στη μεγάλη ανατροπή και τη σημαντική νίκη απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία σ’ ένα ακόμα παιχνίδι πλήρωσε τις αμυντικές τις αδυναμίες και παρά το γεγονός ότι μπήκε στο ματς πολύ δυνατά και με τη φόρα της νίκης επί του Λεβαδειακού την προηγούμενη αγωνιστική, δεν κατάφερε να διατηρήσει ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα το οποίο είχε αποκτήσει πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Η ομάδα του Βοσνιάδη μπήκε από την αρχή με το… γκάζι πατημένο στα «Πηγάδια», αιφνιδίασε μόλις στο 6’ τη Skoda Ξάνθη και πήρε προβάδισμα με το γκολ του Παναγιώτη Κόρμπου. Πριν καλά-καλά… συνέλθουν οι παίκτες του Μάουρερ και αρχίσουν να αναζητούν τρόπο αντίδρασης, το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει οριστικά προς την πλευρά του Απόλλωνα. Στο 25’ ο Φρανκ Γκουέλα πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων άρχισε να… μετριάζεται επτά λεπτά αργότερα. Ο Κάλβο στο 32’ με απευθείας φάουλ «νίκησε» τον Τζόρβα για το 1-2, ενώ σε υποδειγματική αντεπίθεση στο 40’, ο Σολάρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Όλα πλέον κυλούσαν από μηδενική βάση, με την Ξάνθη να ανεβάζει… στροφές και τελικά να δικαιώνεται έξι λεπτά πριν το τέλος. Ο Εστέμπαν Σολάρι απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα με μια εξαιρετική κεφαλιά στο 84’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τους Ακρίτες που επανήλθαν στις νίκες!

Skoda Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκούζμαν (46′ Φλίσκας), Ντιέ (71′ Σουάρες), Γούτας, Πάιτο, Σολάρι, Σολτάνι, Κάλβο (82′ Μαρίν), Χοσέμι, Μάνταλος

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος (51′ Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Διαμάντης, Κόρμπος, Καμαρά, Φαρινόλα, Πετρόπουλος, Μπάρκογλου (46′ Έγκον), Γκουέλα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected