Football League

Γλυφάδα – Παναιγιάλειος (0-2) Για 90′ ο Νατσούρας

bee8a0159e30c5b44ae695c7ec947206_LΤο απόλυτο για τρίτο παιχνίδι διατήρησε ο Παναιγιάλειος που επικράτησε 2-0 της Γλυφάδας εκτός έδρας.

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Παναιγιάλειου στον Νότιο Όμιλο της Football League καθώς μετά από τα πρώτα τρία παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή έχοντας κάνει το απόλυτο μαζί με τον Πανηλειακό.

Τελευταία επιτυχία για την ομάδα του Αιγίου αυτή απέναντι στη Γλυφάδα όπου επικράτησε 2-0 εκτός έδρας. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Αγουρίδης έκανε τη σέντρα με τον Μπούνα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 70’ όταν ο Αλεκσάντροβιτς έκανε το σουτ με τον Φλίγκο να παρεμβαίνει και να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Γλυφάδα : Κοτταράς, Μπάρος, Δημακάκος, Πικόν, Νατσούρας, Γκέζος, Σμυρλής (61’ Σκόνδρας), Σααβέντρα, Αράος (66’ Μπενεβέβι), Πορτίγια, Ευσταθίου.
Παναιγιάλειος : Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκούμας, Μπούνας, Ρεκλείτης (66’ Αλεκσάντροβιτς), Φλίγκος (84’ Αργυρόπουλος), Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας (78’ Παπαδόπουλος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected