Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παραίτηση Αλεξίου!

alexiou_610x400«Τελειώνει» από την Αναγέννηση ο έμπειρος τεχνικός, τον ακολουθεί ο Μάκης Δανδίκας, τάσεις φυγής του αντιπροέδρου, Θωμά Πέλκα. Μόνοι γυμνάστηκαν οι παίκτες, που παραμένουν απλήρωτοι.

Καζάνι που… βράζει παραμένει η ομάδα της Πέλλας, αλλά αυτή τη φορά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο Αλέξης Αλεξίου δεν μπορούσε να κάνει άλλο υπομονή και να εργάζεται σε τόσο δυσμενείς συνθήκες, με αποτέλεσμα να τα… βροντήξει την Πέμπτη.

Ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε να μεταπειστεί από παίκτες και διοίκηση, αλλά ήταν ανένδοτος, ενώ στην έξοδο τον ακολουθεί και ο γυμναστής Μάκης Δανδίκας.

Την Πέμπτη οι παίκτες δεν είδαν το χρώμα του χρήματος για άλλη μια μέρα, αλλά με προτροπή του απερχόμενου προπονητή των κυανόλευκων γυμνάστηκαν μεμονωμένα, ενόψει Ηρακλή, υπό τη διακριτική επιτήρηση του γυμναστή τερματοφυλάκων, Διονύση Γρηγορόπουλου.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες και ίσως γίνει μια ύστατη προσπάθεια να ανασκευάσει ο Αλεξίου και να μείνει, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες και έτσι ουσιαστικά ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Λάκης Καραογλανίδης ήδη πρέπει να αναζητήσει το διάδοχό του στον πάγκο.

Πέλκας: Έχουν δίκιο, αλλά…

Από την πλευρά του και ο αντιπρόεδρος Θωμάς Πέλκας εκδηλώνει τάσεις φυγής, ενώ με δηλώσεις στη mikriliga.com ανέφερε: «Είμαι στο πλευρό των παικτών, έχουν δίκιο. Ζητούν τα αυτονόητα, τίποτα παράλογο. Δε μπορούμε να λειτουργήσουμε άλλο έτσι. Πάντως, είναι μεγάλη αδικία να λένε στην ανακοίνωσή τους ότι δεν είμαστε κοντά τους ως διοίκηση. Τρέχουμε όλη μέρα, πασχίζουμε τέσσερα άτομα και κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι σα να λένε ότι μπορούμε αλλά δε θέλουμε, κάτι που φυσικά δεν ισχύει».

*mikriliga.com
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected