Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νάουσας 2-1

μπαλα34Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Διαβατού, διακόπτοντας το σερί των δύο αρνητικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου επικράτησε του Αχιλλέα Νάουσας με 2-1, παρόλα αυτά έπρεπε να…κατεβάσει τα ρολά ο Χρήστος Μουχτάρης αλλά και να κάνει…μάγια στον Χριστόφορο Τσιάκο, ο οποίος στο 54′ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία όταν πέρασε τον γκολκίπερ και στην κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο παράγοντας “τύχη” άλλωστε είναι σύμμαχος των δυνατών και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετή, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο για να μπορέσει μία ομάδα να πάρει τη νίκη είναι η αποτελεσματικότητα. Και αυτή την είχαν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους φιλοξενούμενους ή για την ακρίβεια την είχε ο Μάκης Σπανός, ο οποίος ήταν “κίνδυνος-θάνατος” στο πρώτο μέρος και εκτός των γκολ δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Με ωραία κίνηση και εκτέλεση κατάφερε δις να νικήσει τον Ηλιάδη στο πρώτο μέρος (21′-41′) και να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Στο διάστημα αυτό ο Αχιλλέας είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, με κύριους εκφραστές τους Παραστατίδη και Τουμαρά, όμως ο Μουχτάρης στις περισσότερες των περιπτώσεων φώναξε παρόν!

Στο δεύτερο μέρος οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο σημερινό παιχνίδι είδαν τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους και να δημιουργούν πολλές και επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μουχτάρη. Το γκολ ήρθε στο 61′ με τον Χάρη Παραστατίδη, ο οποίος…έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι, καθώς απέμενε τουλάχιστον μισή ώρα αγώνα.

Στη συνέχεια ο προπονητής των γηπεδούχων προχώρησε σε αλλαγές με στόχο να ενισχύσει τον μεσοαμυντικό τομέα και να δώσει νέα πνοή στην άμυνα που δέχτηκε αφόρητη πίεση στο διάστημα αυτό. Οι γηπεδούχοι κοίταξαν πλέον περισσότερο τα νώτα τους, δεν ρίσκαραν και παρόλο που το…σφυροκόπημα από πλευράς φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ατρόμητο να παίρνει ένα πολύ σημαντικό “ροζ φύλλο'” αγώνα και έφτασε τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Παπαδάκη.

Ατρόμητος Διαβατού  : Μουχτάρης, Συμεωνίδης (80′ Πελεκίδης), Μαυρίδης (65′ Κωστογλίδης), Παγγούρας, Ηλιάδης, Λιλιόπουλος, Ασλάνογλου, Τζήμος (65′ Σπυριδωνίδης), Σπανός, Ποζιάδης, Ευτυριάδης

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Τσιάκος, Παπαπέσιος, Ορδουλίδης, Μπράτσης (32′ λ.τ. Ντάτσης), Τουμαράς, Γιάτσιος, Κακούδης, Παραστατίδης, Θεοδοσιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected