Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Καψόχωρας 3-0

μπαλα36Είχε τις απαραίτητες λύσεις ο Φίλιππος και κατάφερε να επικρατήσει της φορμαρισμένης ΑΕΚ, που τελικά η απουσία του Διονύση Κωστόπουλου της στέρησε μία λύση στον επιθετικό τομέο. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν σε πολύ καλή μέρα τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. Το μεγάλο όμως “στοίχημα” το κέρδισε ο κόσμος, ο οποίος έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο της Μελίκης, καθώς πάνω από 250 φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν, που αποζημιώθηκαν τελικά με τρία τέρματα, ένα δοκάρι, πολλές ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μελτζανίδη, ο οποίος απέβαλλε τον πρόεδρο των “κιτρινόμαυρων” από τον πάγκο στο 30ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι φανέρωσαν τις προθέσεις τους και ζήτησαν το γκολ από το πρώτο λεπτό, πιέζοντας ψηλά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το πρώτο γκολ για τους “ερυθρόλευκους” ήρθε στο 23′, όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε τεχνικά το φάουλ, η μπάλα πέρασε από έναν όμιλο παικτών με τον Καρασαββίδη να αιφνιδιάζεται από την ατολμία των αμυντικών να διώξουν και θα δει τη μπάλα να…αναπαύεται στα δίχτυα της ομάδας του. Οι έντονες διαμαρτυρίες που προκάλεσαν την αποβολή του προέδρου ξεκίνησαν από το φάουλ από το προήλθε το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε παράβαση.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να ζητήσουν το γκολ της ισοφάαρισης. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, χωρίς ωστόσο να επιμένουν στο pressing ψηλά και να προσέχουν περισσότερο τα μετόπεισθεν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία για τους “ερυθρόλευκους”, όταν ο Παπαδόπουλος θα βρει το δοκάρι στο σουτ από τα 35 περίπου μέτρα που επιχείρησε, ενώ και ο Πέτγαζλης δεν θα καταφέρει να βάλει σωστά την προβολή λίγα λεπτά μετά. Στο 59′ ο ίδιος παίκτης, ότι δεν κατάφερε λίγο πριν, το πέτυχε στο 59′  όταν ο Τεγούσης γύρισε τη μπάλα παράλληλα από δεξιά, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα ο Μπούφι θα βρεθεί σε πλάγια θέση, θα επιχειρήσει το δυνατό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στον Μαγγανάρη να αλλάζει πορεία και να ξεγελά τον Καρασαββίδη για το 3-0 των γηπεδούχων. Η συνέχεια δεν επιφύλασσε συγκινήσεις, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Φίλιππο να πανηγυρίζει μία ακόμη εντός έδρας νίκη.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χατζαρίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Χαραλαμπίδης, Ζέρης, Καραγκιζόπουλος, Τάτσης (46′ Κακαγιάννης), Τενεκετζή, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Τεγούσης, Τσιούπρος (72′ Μπιτόπουλος), Πέτγαζλης (80′ Αναστασόπουλος).

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Γρηγοριάδης, Βλάχος, Μαγγανάρης, Πολυζόπουλος (30’λ.τ.  Κωτούλας), Μόσχος, Πιπιλιάρης (73′ Νιάκας), Μπενίσκος (65′ Καρκαμάνης), Διτσόλας, Χαλβατζής, Νοτόπουλος

Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected