Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Κ20 – ΟΦΗ Κ20 (3-1) Για 90′ ο Τούφας

b_280_280_16777215_0___images_stories_13_aafthinoporo_osfp_ofi_k20_14Mόλις 3′ λεπτά χρειάστηκαν οι Νέοι του Ολυμπιακού το Σάββατο το απόγευμα στο Ρέντη, για να… κλειδώσουν τη νίκη με 3-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Το αυτογκόλ του Φάζου στο 75ο λεπτό και το τέρμα του Παπασάββα στο 78ο, ήταν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στους Νέους.

Οι παίκτες του Μπερντ Στορκ ωστόσο, όσο εύκολα και να φαίνεται ότι πήραν τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς, τόσο δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο για να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα του ΟΦΗ που άξιζε κάτι παραπάνω αλλά πλήρωσε ένα κακό 5λεπτο.

Στο πρώτο μέρος λοιπόν, δεν υπήρξε μία αξιόλογη φάση, πέρα από το πλασέ του Γιάνκοβιτς στο 16ο λεπτό, όπου ο Γιαγκόζης απέκρουσε την μπάλα και έτσι με το 0-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη όμως, οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και… πάτησαν τους Κρητικούς, φτάνοντας στη νίκη. Ο Γκίνο στο 57′ άνοιξε τον… χορό των τερμάτων για τους Πειραιώτες, όταν μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι, στην επαναφορά έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί απάντησαν στο 66′ και ισοφάρισαν σε 1-1 με το γκολ του Φάζου, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75′ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έβαλε μπροστά στο σκορ και πάλι τον Ολυμπιακό.

Ο Παπασάββας στο 78ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία με τον Γιάνκοβιτς, βγήκε απέναντι στον Γιαγκόζη και χωρίς να δυσκολευτεί διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 90’+1 ο Γιάνκοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Ολυμπιακός Κ20 : Ηλιάδης, Τούφας, Βούρος, Μακροστέργιος, Γκούτσιος (53′ Νασιακόπουλος), Παπασάββας, Γκίνο, Πασαλίδης (74 Πασαλίδης), Σάλιακας (65′ Λάτσι), Γιάνκοβιτς, Ιγνατίδης.

ΟΦΗ Κ20 : Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Τουγλής, Μπαμπουλάκης, Φαζός, Χύζι (80’ Χρηστάκης), Γκαϊτάν, Βιτώρος, Ροβύθης (65’ Σακλαμάκης), Μαραθιανός (84’ Βλαχάκης), Μανιδάκης.

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected