Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 3-0

Με τρία τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επέστρεψε στις επιτυχίες και αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 15 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επιβλήθηκε του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με 3-0, έχοντας ένα άκρως αποτελεσματικό πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του.

Οι 100 περίπου φίλοι των γηπεδούχων απόλαυσαν θέαμα στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν όλα τα τέρματα της σημερινής συνάντησης. Την αρχή έκανε ο…συνήθης ύποπτος και φετινή αποκάλυψη για τον Μέγα Αλέξανδρο, Δημήτρης Σούρλας, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σάββα Αθανασιάδη και με πλασέ νίκησε τον Μυλωνά. Η φάση αυτή στο 12ο μόλις λεπτό αιφνιδίασε τους “κιτρινόμαυρους” του Γιάννη Νούσιου (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτ0), που έπρεπε πλέον να βγει στην επίθεση και να ζητήσει την ισοφάριση.

Εντούτοις, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 18′ ήταν η σειρά του Καραντουλαμά αυτή τη φορά να κάνει την τελική πάσα και ο Ηλίας Αθανασιάδης να χριστεί σκόρερ για το 2-0. Η ομάδα των Τρικάλων δεν σταμάτησε εκεί και στο 34′ με το ίδιο…σενάριο όπως το πρώτο της τέρμα, θα δώσει διαστάσεις στη νίκη της και μάλιστα πριν βγει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός του αγώνα όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο έπεσε, το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό και οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν αρκετές φορές στα αντίπαλα καρέ έχοντας αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στον αγώνα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους να τους προβληματίζει μεν το αποτέλεσμα, εντούτοις έχουν αποδείξει πως έχουν τις δυνατότητες για να παραμείνουν στην κατηγορία, στόχος που έχει τεθεί άλλωστε από την αρχή του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας (81′ Γιάντσης), Έλβις, Ακρίβος, Σούρλας Σ. (59′ Μηνούδης Χ.), Ελευθεριάδης, Αθανασιάδης Η., Σαλτουρίδης, Ντάμτσιος (68′ Κασνακίδης), Καραντουλαμάς, Σούρλας Δ., Αθανασιάδης Σ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  : Μυλωνάς, Κουτσιάδης (78′ Τσίπης Χ.Α.), Πατρίκας, Μωραϊτης Δ. (70′ Μουρτζίλας Δ.), Δαρδακούλης, Νούσιος, Τσίπης Χ.Α., Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected