Super League 1

Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής 0-3

1c57953ebb38a4d9173ce09a37be0840_LΕντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καλλονή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας χτυπώντας σε καίρια σημεία για να φύγει με το νικηφόρο 3-0 από την έδρα της Βέροιας.

Σε κάκιστη κατάσταση βρισκόταν πριν από λίγο διάστημα η Καλλονή η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, βρέθηκε σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για να υποστεί πέντε διαδοχικές ήττες και να βρεθεί κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έδειξε σημάδια ζωής κάνοντας την ανατροπή επικρατώντας 3-2 του Πανιωνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αυτό φαίνεται πως ήταν το… βήμα που θα τη ξυπνούσε για τα καλά.

Αυτό γιατί φιλοξενήθηκε από τη Βέροια σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για την παραμονή και έκανε… πλάκα στην Ημαθία παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη με 3-0 για να πάρει μεγάλη ανάσα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η Βέροαι έμεινε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες για να διατηρηθεί σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και στο 7’ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Γκαρσία. Πριν από το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Ποντάνι στο 27’ για να «καθαρίσουν» από νωρίς.

Στην επανάληψη η Βέροια έπαιξε επιθετικά για να μειώσει και να μπει στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 79’ η Καλλονή έκανε τρία τα τέρματά της με τον Λεοζίνιο για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια : Λόπεθ, Μπεν, Γεωργιάδης, Σιόντης, Αμαραντίδης (64’ Μάνος), Σισοκό (46’ Τραπ), Καλτσάς, Ορέστες, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Όστοϊτς (34’ Αποστολόπουλος).
ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (77’ Γάλας), Μανούσος (86’ Κριπιντίρης), Περόνε (24’ Σιλιγαρδάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected