Κατηγορίες
Super League 1

Εργοτέλης – Πανθρακικός 3-1

fa3371ab21f795acf78cf7154dcf9f9a_LΟι Μάρις Βερπακόφσκις και Ντιέγκο Ρομάνο πήραν από το… χέρι τον Εργοτέλη και τον οδήγησαν στην ανατροπή και τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, με τον Διαμαντάκο να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα.

Αν και η ομάδα της Κομοτηνής έδειξε πως έχει παραταχθεί για να φύγει με το τρίποντο από το Παγκρήτιο, η ποιότητα των δυο «βετεράνων» του Εργοτέλη σε συνδυασμό με την τύχη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από νωρίς οι Κρητικοί, άλλαξαν τη μοίρα του ματς. Η ομάδα του Πετράκη αυτή τη φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε όπως έπρεπε για να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες και να σκαρφαλώσει στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς, έχοντας επιθετική διάθεση και κατάφερε στο 11’ να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με τον Τζάνη και να πάρει το προβάδισμα! Ο Εργοτέλης φάνηκε να… μουδιάζει από το τέρμα των φιλοξενούμενων ωστόσο γρήγορα προσπάθησε να ανακτήσει τα ηνία του ματς και να πιέσει για την ισοφάριση. Σ’ αυτό συνηγόρησε και η αποβολή του Εμπόου στο 28’ με απευθείας κόκκινη κάρτα που άφησε τον Πανθρακικό με δέκα παίκτες και τον ανάγκασε να οπισθοχωρήσει με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ωραίο γκολ του Βερπακόφσκις.

Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ωστόσο, ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με διάθεση να κοντράρει τον Εργοτέλη και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε μεγάλο προβάδισμα νίκης, έχοντας ωστόσο την ατυχία να δει το πλασέ του Ιγκόρ στο 49’ να σταματάει στο δοκάρι του Αθανασίου. Κι αφού δεν σκόραρε η ομάδα του Μάντζιου, το έκανε αυτή του Πετράκη με τον Ρομάνο στο 60’ να εκμεταλλεύεται το κενό στην άμυνα και από σέντρα του Ρέντζα να πετυχαίνει το 2-1 για τον Εργοτέλη.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, βγήκαν μπροστά καθώς δεν είχαν να χάσουν τίποτα, με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις να δεχθούν κι ένα τρίτο τέρμα, με ωραίο πλασέ από τον Δημήτρη Διαμαντάκο, για να διαμορφωθεί έτσι το 3-1 στο Παγκρήτιο υπέρ των γηπεδούχων, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εργοτέλης : Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (46′ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις (78′ Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (57′ Ρομάνο), Διαμαντάκος

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης (46′ Σκλιοπίδης), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (83′ Κατσικοκέρης), Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (65′ Ζεκίνια), Ιγκόρ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected