Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θεόδωρος Καρυπίδης – Από την Ειρηνούπολη στην Κρήτη!

CIMG7153 Καρυπίδης Θεόδωρος“Είναι…τρελός ο πρόεδρος!” Το σύνθημα αυτό ταιριάζει…γάντι στην περίπτωση του προέδρου του ΑΣ Ειρηνούπολης, Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή επιστρέφει από την Κρήτη όπου, πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Εργοτέλη και βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει μέλος της μετοχικής σύνθεσης της ομάδας που αγωνίζεται στη Super League!

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον επιχειρηματία και πρόεδρο του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος βρισκόταν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ενδιάμεσο σταθμό πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ώστε να επιστρέψει στην Ημαθία. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τον σύλλογο της Κρήτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά : “Είμαστε σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Κρητικού συλλόγου και θεωρώ πως είμαστε κοντά σε συμφωνία. Ο Εργοτέλης είναι μία ιστορική ομάδα και από τους πλέον οργανωμένους σε όλα τα επίπεδα σύλλογος. Ως επιχείρηση έχουμε ήδη δημιουργήσει υποκατάστημα στην Κρήτη και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να συνεργαστούμε με την ομάδα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε περισσότερα…”

Ποιος είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης

Ο επιχειρηματίας από την Ειρηνούπολη γεννήθηκε στις 23/05/1979 και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας. Είναι πρόεδρος στον ΑΣ Ειρηνούπολης, που φέτος βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Ασχολείται με το εμπόριο ξυλείας και παλετοποιίας, ενώ είναι διευθύνων σύμβουλος και ιδιοκτήτης Συνεταιρισμού και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων στην Νάουσα. Εκτός των άλλων, δραστηριοποείται στο εμπόριο βιοκαυσίμων ανά την Ευρώπη, με υποκαταστήματα σε Μαυροβούνιο και Σλοβακία, ενώ πρόσφατα ίδρυσε υποκατάστημα στην Κρήτη, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected