Κατηγορίες
Super League 1

Βασίλης Οικονομίδης : “Έτσι σώθηκε ο Μαρινάκης”

4ab653f7ee7da7e58da71bf5cdd26317_LΟ φυσιοθεραπευτής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Οικονομίδης, μίλησε για τις στιγμές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που αποδείχθηκαν καταλυτικές για τη σωτηρία του Νίκου Μαρινάκη.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού γλίτωσε… παρά τρίχα στον αγώνα με τον Άρη, χάρη σε ένα ειδικό ιατρικό εργαλείο με το οποίο του άνοιξαν το στόμα και κατάφεραν να τον επαναφέρουν τα μέλη του ιατρικού τιμ των «πράσινων». Ο Βασίλης Οικονομίδης μίλησε για αυτό στην εφημερίδα «Live Sport» και για το συγκεκριμένο εργαλείο το οποίο φέρει διαρκώς στο βαλιτσάκι του από το 1997, όταν είχε αντιμετωπίσει ένα αντίστοιχο περιστατικό με τον Γ.Χ. Γεωργιάδη.

«Τότε για πρώτη φορά είχα αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. Είχε γυρίσει η γλώσσα του Γ.Χ. Γεωργιάδη. Κι από τότε το έχω πάντα στην τσάντα μου. Μου έχει τύχει και δεύτερη φορά, σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Είναι ένα κωνοειδές ιατρικό όργανο, με το οποίο καλούμαστε να ανοίξουμε το στόμα του άτυχου αθλητή», ήταν τα πρώτα λόγια του φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ευτυχώς αντιδράσαμε γρήγορα μαζί με τον γιατρό. Το δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με πολλή προσοχή, να ανοίξει το στόμα του παίκτη. Ήταν δύσκολο το περιστατικό με τον Νίκο, διότι είχε σπασμούς. Τώρα είναι καλά και το σημαντικό είναι κατά τη διάρκεια της καριέρας του να μην έχει φόβο σε αντίστοιχες φάσεις. Ο Γεωργιάδης το είχε ξεπεράσει γρήγορα το περιστατικό, δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και συνήθως έτσι γίνεται».

*livesport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected