Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Ο Νίκος Σαρηγιαννίδης στο Imathia Sports News

189907_4569112559413_1293434656_nΜία από τις πιο σημαντικές μονάδες του Μακροχωρίου, ο οποίος επί τέσσερα συναπτά έτη προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του νομού μας, είναι ο Νίκος Σαρηγιαννίδης. Ο 28χρονος (06/08/1986) αμυντικός της Ένωσης αποτελεί και φέτος μία από τις πλέον αξιοσημείωτες παρουσίες στο πρωτάθλημα και βοηθά σημαντικά στην εξαιρετική μέχρι στιγμής πορεία των “ασπρόμαυρων”. Ο έμπειρος μπακ-χαφ μίλησε στο Imathia Sports News για τον πολύ σπουδαίο επερχόμενο αγώνα στην Πιερία με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και γενικότερα για την πορεία της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής :

1. Νίκο βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Πιερία. Πως έχετε προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο ματς και αν πιστεύεις ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο (θετικό ως προς την ψυχολογία, αρνητικό ως προς την κούραση) ο αγώνας Κυπέλλου των αντιπάλων την προηγούμενη Κυριακή : “Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό και κάθε αποστολή για εμάς, ανεξαρτήτου αντιπάλου, πολύ δύσκολη. Πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και κάνουμε πράξη ότι είδαμε μεσοβδόμαδα στην προπόνηση, τότε δεν έχουμε να φοβοηθούμε τίποτα και κανέναν αντίπαλο. Όσον αφορά την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου για τον αντίπαλο μας, η αναμέτρηση αυτή διεξήχθη μία εβδομάδα πριν τον αγώνα πρωταθλήματος και θεωρώ πως υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για αποθεραπεία αλλά και προετοιμασία για το επόμενο ματς”.

2. Η φετινή πορεία του Μακροχωρίου για κάποιους αποτελεί ένα φυσιολογικό επακόλουθο αλλά και για κάποιους έκπληξη. Ποια είναι η δική σου άποψη και αν θεωρείς πως υπάρχουν τα περιθώρια για μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση. “Σίγουρα για κάποιους η πορεία μας μπορεί να αποτελεί έκπληξη. Εμείς όμως νιώθουμε ότι είναι απόλυτα φυσιολογική η βαθμολογική θέση και τα αποτελέσματα μας. Εκτός των άλλων, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη και στην πρώτη θέση. Όπως και να έχει όμως, νομίζω πως η ποιότητα των παικτών του ρόστερ μας σαφώς και αφήνει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης”.

3. Ο φετινός όμιλος αποτελείται από ιστορικές αλλά και ποιοτικές ομάδες. Για κάποιους μάλιστα ο 3ος όμιλος είναι ο πιο δυνατός της κατηγορίας. Συμφωνείς με αυτή την άποψη; Τι θα πρέπει να έχει μία ομάδα για να πετύχει τους στόχους της; “Εκ των πραγμάτων σαφώς και υπάρχουν ιστορικές ομάδες στον όμιλο, που όμως δεν έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα! Οι όμιλοι, αν και δεν έχω πλήρη εικόνα, νομίζω πως έχουν εξαιρετική ποιότητα και πολύ δυνατές ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας σύλλογος που συμμετέχει στη φετινή Γ’ Εθνική, για να πετύχει τους στόχους του, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να έχει πολύ καλό υλικό, μία δυνατή διοίκηση, εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και φυσικά στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Όποια ομάδα έχει το παραπάνω πακέτο, θα έχει και την ανάλογη πορεία…”

4. Ο Νίκος Σαρηγιαννίδης φέτος για ακόμη μία χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Υπήρχε σκέψη το καλοκαίρι να αποχωρήσεις ή θεωρείς τον εαυτό σου “κομμάτι” αυτής της ομάδας; “Εδώ και μία τετραετία έχω μία άψογη συνεργασία με τον κύριο Βούλγαρη αλλά και με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην μέχρι τώρα πορεία και θα είμαι πολύ περισσότερο αν πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους. Όσο έχω την υγεία μου και μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας”

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected