Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας VS Ίκαροι – Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών

snapshot_002Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Ίκαροι Σερρών με σκορ 69-57 οι προπονητές Νίκος Οικονόμου και Δημήτρης Γκίμας καθώς και οι παίκτες Χρήστος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Κιτσούλης μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν  :

Χρήστος Λυμπερόπουλος : «Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο στις λεπτομέρειες. Κάναμε κάποια λάθη τα οποία ο Φίλιππος τα χειρίστηκε σωστά και απέκτησε μια μικρή διαφορά ασφαλείας η οποία και του χάρισε την νίκη. Δυστυχώς αν και παλέψαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι δεν μπορέσαμε.»

Νίκος Οικονόμου : «Ξέραμε ποιον αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα και είχα τονίσει στους παίκτες μου ότι το παραμικρό λάθος μας μπορεί να αποβεί μοιραίο. Είμασταν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, τα παιδιά παλέψανε, είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Πρέπει να μαθαίνουμε όμως από κάθε αποτέλεσμα είτε αυτό είναι νίκη είτε ήττα. Βλέποντας τα στατιστικά, είχαμε 2 βολές σ’ ολόκληρο το παιχνίδι ενώ ο Φίλιππος 21, και χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την νίκη του Φιλίππου, είναι όμως κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι αλλά και που βλέπω για πρώτη φορά στην μικρή προπονητική μου καριέρα, το οποίο θα πρέπει εμείς σαν ομάδα να το κοιτάξουμε. Επίσης αρνητικό για εμάς ήταν τα 3 φάουλ με τα οποία φορτώθηκε από νωρίς ο Συμεωνίδης όπως και ο τραυματισμός του Σταμπουλή. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να πεισμώσουμε περισσότερο ώστε να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Άλλωστε όπως είναι η κατηγορία οι περισσότερες ομάδες είναι ισάξιες και μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε αλλά και να χάσεις από οποιονδήποτε. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Φιλίππου, εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και ευχαριστούμε για την φιλοξενία.»

Δημήτρης Γκίμας : «Σε αυτή την κατηγορία τα παιχνίδια δεν είναι όπως τα είχαμε συνηθίσει εδώ στην Βέροια παίζοντας σε Γ’ και Β’ Εθνική. Σ’ αυτές τις κατηγορίες οι ομάδες είχαν διαφορά δυναμικότητας άρα και κάποια παιχνίδια τα θεωρούσαμε δεδομένα. Στην Α2 όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και όπως είναι στημένες οι ομάδες, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τους στόχους της. Δίνω συγχαρητήρια στον κο Οικονόμου γιατί παρακολουθώντας τους Ικάρους είδα ότι πρόκειται για μια πραγματικά δεμένη ομάδα, με πάθος, με παίκτες που λειτουργούν σαν γροθιά. Μια τέτοια ομάδα είναι επικίνδυνη να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι εντός ή εκτός έδρας.  Από την πλευρά μας οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες μου, είμαι ευχαριστημένος εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που φάνηκε ότι δεν είχαμε ενέργεια. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, θέλουμε να κάνουμε  μια εκτός έδρας νίκη. Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Λαύριο και θα κοιτάξουμε, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Αφιερώνω την νίκη αυτή στον φίλο και οπαδό Τάσο Ελευθεριάδη, οποίος είχε μια περιπέτεια με την υγεία του»

Βασίλης Κιτσούλης : «Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην Τρίπολη και στο σημερινό έπρεπε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Οι Ίκαροι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και πάνω σ’ αυτό δουλέψαμε όλη την βδομάδα, στο πως δηλαδή θα βρούμε τρόπους να σταματήσουμε τα ατού τους. Ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, καταφέραμε να φορτωθεί γρήγορα ο Συμεωνίδης με φάουλ και παίζοντας για μια ακόμη φορά πολύ καλή άμυνα πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις, άλλωστε και εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και τα «σκαμπανεβάσματα» είναι λογικό να υπάρχουν. Συνεχίζουμε όμως συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα επιδιώξουμε το θετικό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα με το Λαύριο»

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected