Κατηγορίες
Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Παραίτηση που δεν έγινε δεκτή!

pantziaras_610x400Η νέα ήττα και πολύ περισσότερο η άσχημη εμφάνιση του Απόλλωνα στο Αιγίνιο, ώθησε τον Ανδρέα Παντζιαρά σε παραίτηση που δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση!

Η διαδοχική ήττα που γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο Αιγίνιο, μετά από την εντός έδρας που είχε προηγηθεί από την Κέρκυρα, υποχρέωσε τον Ανδρέα Παντζιαρά στη  απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε. Με αυτή την κίνηση, ο νεαρός τεχνικός πίστευε πως θα βοηθούσε τον Απόλλωνα να συνέλθει, ωστόσο οι προθέσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ήταν διαφορετικές.

Έτσι, με ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε πως δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση και θα συνεχίσει να στηρίζει τον Παντζαιαρά ως το φινάλε τη σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μετά το νέο ατυχές αποτέλεσμα στο Αιγίνιο, ο προπονητής του Απόλλωνα  Ανδρέας Παντζιαράς έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας. Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 αποφασίζει να μην κάνει δεκτή την παραίτηση, γνωστοποιεί την στήριξη στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς και την επιθυμία να πορευτούν και οι 2 πλευρές μαζί στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

*mikriliga.org
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected