Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 3-0

b303103f4ea2f68d7ec6e09440d2143c_LΛαμπερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού, στο 100στό εντός έδρας παιχνίδι του στη Super League.

Οι Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος και Καράσκο σημείωσαν τα γκολ των Αρκάδων, που έχασαν και πέναλτι με τον Ουσέρο, ενώ δυο δοκάρια με τους Καλί και Θεοδωρίδη είχε ο Παναιτωλικός.

Η καλή μέρα από το ξεκίνημα φάνηκε για τον Αστέρα, καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Καράσκο έκανε τη σέντρα και ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά έκανε το 1-0, πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό, στο 48ο δευτερόλεπτο. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους Αγρινιώτες που μετά το 10λεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 22’ είχε δοκάρι σε σουτ του Καλί και απόκρουση του Ερνάντεζ. Όμως στο 25’ ο Ουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζησόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές μια για κάθε ομάδα. Στο 33’ ο Μπελόν άφησε τη θέση του στον Ιωάννου για τον Παναιτωλικό, ενώ στο 37’ ο Ντε Μπλάσις αποχώρησε με χτύπημα στον δεξιό αστράγαλο, με τον Ναβάρο να περνά στη θέση του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ξεκίνησε και πάλι εκρηκτικά, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 54’ ο Καλί μάρκαρε αντικανονικά τον Μπαράλες μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Όμως ο Μπρακάλι απέκρουσε την εκτέλεση του Ουσέρο. Οι Αρκάδες όμως έφτασαν σε τρίτο γκολ στο 60’, όταν ο Ουσέρο έκανε τη σέντρα και ο Καράσκο έσπασε το οφσάιντ και με πλασέ έγραψε το 3-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν σημείωσαν άλλο γκολ. Ο Παναιτωλικός είχε ένα καλό δίλεπτο στο 82’ καθώς σουτ του Θεοδωρίδη ανάγκασε τον Ερνάντεζ σε απόκρουση και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τον Αστέρα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο (65’ Σέτι), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (38’ Ναβάρο), Καράσκο, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς (57’ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γκοντόι, Ζούνιορ (69’ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (33’ Ιωάννου)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected