Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης 1-5

Την 7η συνεχόμενη νίκη του και τα 34 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Φίλιππος Μελίκης, που συνέχισε τις υψηλές…πτήσεις του και επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Νηρέα στο γήπεδο της Μέσης. Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν το γνωστό καλό τους πρόσωπο και θα μπορούσαν να φτάσουν το σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Εντούτοις, η νίκη αυτή, εκτός των τριών βαθμών, έδωσε νέες ελπίδες στο συγκρότημα του Κώστα Παυλόπουλου, καθώς ο ΠΑΟΚ “άφησε” δύο βαθμούς στο Διαβατό και έτσι η διαφορά από την πρώτη θέση μειώθηκε σε 4 βαθμούς. Για τον Φίλιππο ακολουθεί το ρεπό με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και με τη νίκη αυτή θα προσθέσει ακόμη τρεις πόντους στην εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στη σημερινή αναμέτρηση και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των φιλοξενούμενων. Οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στην 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης και ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδι με Εθνικό Κλειδιού (εκτός) και Αχιλλέα Νάουσας (εντός).

Σκόρερς για τους φιλοξενούμενους οι…συνήθεις ύποπτοι, καθώς Δημήτρης Τσιούπρος δις (11′-48′) και Έρβιν Μπούφι (33′-90′) βρήκαν για ακόμη μία αγωνιστική δίχτυα, ενώ το “πενταρέ” έκλεισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος με ένα τέρμα στο 82′. Δημιουργοί και πάλι οι Θοδωρής Πέτγαζλης και Γιώργος Τεγούσης, που βοηθούν σημαντικά στη δημιουργία και στο περιφερειακό παιχνίδι που επιλέγει ο Κώστας Παυλόπουλος, ενώ το γκολ της τιμής για τον Νηρέα σημείωσε ο Φωτιάδης στο 87′.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Κωτσόπουλος (Σιαφαρίκας), Καραπουρναλίδης, Μπατανάρας, Τζιβάρας, Χειμωνίδης (Φωτιάδης), Κακαβέλας, Δημούλτσης, Αντωνίου, Τσιολάκης, Φειμ, Τσολακίδης.

Φίλιππος Μελίκης : Ιωακειμίδης, Ζέρης, Χαραλαμπίδης, Κακαγιάννης, Καραγκιζόπουλος, Τενεκετζή, Μπούφι, Τεγούσης (80′ Αναστασόπουλος), Παπαδόπουλος, Τσιούπρος (87′ Μπιτόπουλος), Πέτγαζλης (75′ Τάτσης)

Για το Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected