Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού 0-0

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη για τον Αχιλλέα και σταδιακή…αναγέννηση για τον Εθνικό, είναι τα δύο σημαντικά στοιχεία που απορρέουν από το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου. Η ομάδα του Βασίλη Κουρογεωργάκη πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη της εμφάνιση από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν αρκετά από τα στοιχεία που την χαρακτήριζαν την περσινή χρονιά, όταν και τερμάτισαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Αχιλλέα κ. Δημήτρης Μπογιατζόγλου, ήταν έξω φρενών, τόσο με το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης όσο και με την απόδοση της ομάδας του. Όπως μάθαμε, ο ίδιος συγκάλεσε συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες αργά το βράδυ, χωρίς να έχει διαρρεύσει το αντικείμενο της συζήτησης τους. Ίδωμεν…

Στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου βρέθηκαν σήμερα περίπου 100 φίλοι των γηπεδούχων, που παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα τους. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τον Εθνικό να κλείνει καλά τους χώρους προς τα καρέ του Δελφάκη και παρά τις προσπάθειες των επιθετικών του Αχιλλέα, ελάχιστες ήταν οι καλές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν σ’ αυτό το διάστημα (σουτ του Παραστατίδη και πλασέ του Ντάτση οι φάσεις που καταγράφηκαν). Η πίεση ψηλά για το συγκρότημα του Βασίλη Κουρογεωργάκη δεν απέδωσε καρπούς, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Νίκο Σερέτη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηλιάδη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά, με τον Αχιλλέα να προσπαθεί να βρει περισσότερους διαδρόμους προς τα καρέ του Εθνικού και την ομάδα του Βασίλη Βαμβακίδη να είναι πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Οι προσπάθειες των Παραστατίδη και Κακούδη, ο οποίος πέρασε στον αγώνα με την έναρξη του δευτέρου μέρους, δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα, ενώ καλές ευκαιρίες καταγράφηκαν και για τον Εθνικό, με τις προσπάθειες των Κιρκιλιανίδη και Σερέτη.

Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης κ. Μπουκουβάλας έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παρασχόπουλο για τους φιλοξενούμενους, εξέλιξη που έδινε ελπίδες στους γηπεδούχους έχοντας για 15 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, το αριθμητικό πλεονέκτημα. Η συγκεκριμένη αποβολή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 83′ ο Αχιλλέας πέτυχε γκολ με τον Παραστατίδη, μετά από ατομική ενέργεια του Κακούδη, με τον ρέφερι να ακυρώνει το γκολ μετά και από υπόδειξη του βοηθού για off-side. Ακολούθησαν φωνές και αποδοκιμασίες από τους γηπεδούχους αυτή τη φορά, οι οποίοι υποστήριξαν πως ο σκόρερ βρισκόταν σε κανονική θέση.

Η τελευταία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 90+3′, όταν σε αντεπίθεση του Εθνικού από τα πλάγια ο Κεχαγιάς “έσπασε” τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον Κιρκιλιανίδη, το σουτ όμως αποκρούστηκε σωτήρια από τους αμυντικούς του Αχιλλέα.

Βοηθοί του κ. Μπουκουβάλα, οι κ.κ. Αργυρίου και Διονύσης Μοσχόπουλος.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Μήτσικας, Τσάλμας, Θεοδοσιάδης (68′ Σύγγας), Παπαπέσιος, Μπράτσης, Τουμαράς, Καραλιόπουλος, Ντάτσης (46′ Κακούδης), Παραστατατίδης, Γιάτσος.

Εθνικός Κλειδιού : Δελφάκης, Καλυβιώτης Δ., Παρασχόπουλος, Χαϊκάλης (90+2′ Δημητριάδης), Καλυβιώτης Α., Κακατάσιος, Κιρκιλιανίδης, Καϊμακαμίδης Τιμ. (90′ Καϊμακαμίδης Τασ.), Κεχαγιάς, Ποιμενίδης (60′ Φιρινίδης), Σερέτης.

*Στο 90+2′ ο Μάριος Χαϊκάλης αποχώρηση αιμόφυρτος από τον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα. Ευχόμαστε στον αμυντικό του Εθνικού Κλειδιού ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected