Κατηγορίες
Super League 1

“Παραπολιτικά” – Ύποπτο χειραγώγησης το ΠΑΟ-ΠΑΣ!

c3069029e726d31c9467db180a69acd6_LΠροκαλεί αίσθηση και θα προκαλέσει και σοβαρές αντιδράσεις, το αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, σύμφωνα με το οποίο εστάλη «σήμα» για πιθανή χειραγώγηση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παιχνίδι που έληξε με νίκη 3-1 για τον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- να χαρακτηρίζεται ως απολύτως διεφθαρμένος από την αρμόδια υπηρεσία ελέγχου στοιχηματισμού της UEFA.

Φέρεται μάλιστα, να έχει στείλει το σχετικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΕΠΟ από την Τετάρτη και η ΕΠΟ με τη σειρά της να το έχει διαβιβάσει προς τον εισαγγελέα, το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού και τη Super League. Και… άπαντες να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην έχουν ενημερώσει καν τις εμπλεκόμενες ομάδες, καθώς από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τουλάχιστον, προκύπτει ότι δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για την ύπαρξη κάποιου τέτοιου εγγράφου.

Σύμφωνα με το «σκεπτικό» της UEFA και όπως καταγράφεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Παραπολιτικά, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) παίχθηκαν πολλά στοιχήματα και σημαντικά ποσά στην επιλογή σημείωσης τριών – τεσσάρων τερμάτων.

Μένει να διαπιστωθεί αν και ποια θα είναι η αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημο επίπεδο και φυσικά ποιο το αποτέλεσμα της διερεύνησης της υπόθεσης, από την πλευρά του αρμόδιου εισαγγελέας στον οποίο έχει διαβιβαστεί ο φάκελος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected