Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης (1-2) Οριστική παραίτηση Παρασκευά

12-13-12h-kozani-eap-1-0-paraskeuas-640x360Έμφραγμα στο 90′ στο ΔΑΚ Κοζάνης καθώς ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε τη νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό και παρέμεινε στο κυνήγι της Λάρισας για την πρώτη θέση.

Η ήττα αυτή οδήγησε τον προπονητή της Κοζάνης Γιάννη Παρασκευά να υποβάλει την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Το παιχνίδι στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κοζάνης ήταν ισορροπημένο, χωρίς να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Στο 4′ σουτ του Πιπινίκα από πλάγια θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 9′ σουτ του Κουμπούρα βρήκε το δοκάρι της Κοζάνης και έφυγε άουτ.

Στο 30′ λάθος συνεννόηση Κάλφα-Ταρφαρλή, ο Κωστούλας έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε την κάθετη πάσα στον Σκλάβο που με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 37′ σέντρα του Τραυλού από αριστερά, ο Στεργιόπουλος στο δεύτερο δοκάρι γύρισε τη μπάλα στην περιοχή, σουτ του Ντεμιράϊ από κοντά, προβολή του Νίκου Πιπινίκα και 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές ευκαιρίες, με την καλύτερη ένα σουτ του Γ. Τσικόπουλου στο 80′ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Τσαριτσάνης.

Στο 90′ μετά από κόρνερ των φιλοξενουμένων ο Κωστούλας με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς (72′ Μαλούτας), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ντεμιράϊ, Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Γ. Τσικόπουλος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Πρικάκης, Καρακώστας, Καλπίας, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (51′ Κουλτσιάκης), Σκλάβος (86′ Μπαμπάλης), Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (92′ Ματούλας).

Παρελθόν ο Παρασκευάς

Μετά την λήξη του αγώνα της 9ης αγωνιστικής Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2 την Κυριακή 1-12-13 ο προπονητής της Κοζάνης, Γιάννης Παρασκευάς υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κοζάνης κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Την Δευτέρα 2-12-13 η ομάδα θα έχει ρεπό ενώ χρέη προπονητή έως την εξεύρεση νέου προπονητή θα εκτελεί ο γυμναστής Σάκης Τζηκαλιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected