Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 5-2

1470098_594846907249922_1015640219_nΣυνεχίζει τα…αγγλικά σκορ η ομάδα των Τρικάλων, επικρατώντας αυτή τη φορά του αντιπάλου του, σε ένα ματς που τα είχε όλα! Ο Μέγας Αλέξανδρος έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα, ο οποίος έβαλε…δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου (αγωνίστηκε για 90 λεπτά και σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα), η οποία όμως είχε την απάντηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι 80 περίπου φίλαθλοι που αψήφισαν το κρύο και βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου των Τρικάλων, θα τους χαρακτηρίσουμε (εκτός από…ήρωες φυσικά) απόλυτα τυχερούς, καθώς εκτός των 7 τερμάτων που είδαν, απόλαυσαν πλούσιο θέαμα από τις δύο ομάδες αλλά και ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του εορτάζοντα χθες προέδρου Νίκου Σαλτουρίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά το σημερινό παιχνίδι και όπως συνηθίζει στα παιχνίδια εντός έδρας, επέβαλλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα (αγωνίστηκε βασικός), με ενισχυμένη αμυντική γραμμή και με πολυπρόσωπο κέντρο, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο μισάωρο, όταν και ο παίκτης-προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Ντάμτσιος άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων επαναλήφθηκαν και στο 45+1′ όταν ο Ούλι Εντόι επωφελήθηκε από τις κόντρες μέσα στην περιοχή του Σίμου και με σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Απόλλωνα, στέλνοντας την ομάδα του με σαφές προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Και ενώ η εξέλιξη του αγώνα φανέρωνε πως ο Μέγας Αλέξανδρος θα “καθάριζε” το παιχνίδι, είναι γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να πάρει…αψήφιστα τον φετινό Απόλλων! Η ομάδα που είχε το χειρότερο ξεκίνημα από τις 15 του φετινού πρωταθλήματος και που θα παλέψει επί ίσοις όροις για την παραμονή, κατόρθωσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών!

Στο 53′ ο Μουχτάρης αρχικά μείωσε για την ομάδα του για να έρθει ο Τρούπκος στο 58′ με κεφαλιά να ισοφαρίσει για την ομάδα του, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιότσιου. Ο σκόρερ…πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του και οι γηπεδούχοι…πάγωσαν από την εξέλιξη αυτή, που ουσιαστικά ξεκινούσε το παιχνίδι από την αρχή.

Ο Σάκης Παπαδίνας πέρασε στον αγώνα τον Σταμάτη, ενισχύοντας περισσότερο την μεσοαμυντική του γραμμή, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν το…χαμένο κλειδί με “δράστη” τον συνήθη ύποπτο φέτος, Δημήτρη Σούρλα. Ο νεαρός επιθετικός, με δύο τέρματα στο 75′ και στο 78′ “ξεκλείδωσε” την άμυνα των “πράσινων” και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, φτάνοντας τα 11 προσωπικά τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Μπάμπης Σαλτουρίδης, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εορτάζοντα πατέρα του και διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 5-2. Αυτή ήταν η έκτη νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο, που τον φέρνει στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τον Απόλλων να παραμένει στη 13η με 13 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Ακρίβος, Μηνούδης Χ., Ελευθεριάδης (82′ Νικολόπουλος), Αθανασιάδης Η., Σαλτουρίδης, Εντόι (65′ Αθανασιάδης Σ.), Παπαδόπουλος (77′ Καραντουλαμάς), Σούρλας Δ., Ντάμτσιος.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Παπαδίνας, Τρούπκος, Δεβετζίδης, Μιχαηλίδης (39′ Καρολίδης), Πίκος, Τσιότσιος, Μουχτάρης, Λιάτσος, Βουτσικίδης (67′ Σταμάτης), Τσουλχάι (46′ Μπαξεβάνης Δ.)

φωτ. από trikala-imathias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected