Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – ΑΕ Χαρίεσσας 0-4

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση και έχοντας όλους τους παίκτες σε πολύ καλή μέρα, η ΑΕ Χαρίεσσας επικράτησε με 4-0 του Νηρέα Βέροιας στο γήπεδο της Μέσης και με το τέλος του 2013, “στρογυλλοκάθισε” στη 5η θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα θα πρέπει πλέον να υπερβάλλει εαυτόν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αν θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α2 Ερασιτεχνική.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα της, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ανέβασε σταδιακά…στροφές και μετά το πρώτο γκολ του Βασίλη Καρασαρίδη στο 21ο λεπτό, δημιούργησε πολλές φάσεις στα καρέ του πορτιέρο των γηπεδούχων, Αλέξη Σιαφαρίκα. Εντούτοις το σκορ παρέμεινε 0-1 στην ανάπαυλα, παρά τις προσπάθειες των Βασίλη Καρασαρίδη και Βασίλη Στογιάννη, που για ακόμη ένα παιχνίδι της ΑΕΧ, ήταν οι κινητήριοι μοχλοί στις επιθετικές πρωτοβουλίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τέρμα για τους φιλοξενούμενους, που ουσιαστικά “κλείδωσε” την υπόθεση νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Ο Σταύρος Κελεσίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Βασίλης Καρασαρίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και ο Στογιάννης προ της γραμμής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το 0-4 διαμορφώθηκε με δύο τέρματα σε δύο λεπτά, αρχικά με τον Παναγιώτη Τόσκα στο 74′ και στη συνέχεια με τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΧ στο φετινό πρωτάθλημα, Βασίλη Καρασαρίδη, ο οποίος έφτασε τα 10 συνολικά, “πιάνοντας” τον Τεπετό του Αχιλλέα Νεοκάστρου στην 7η θέση του πίνακα των σκόρερς.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Παζαρτζικλής

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σιαφαρίκας, Καραπουναρλίδης, Μουρτζίλας, Ορφανίδης, Τσολακίδης, Αντωνίου, Κακαβέλας, Πατσιαβούρας (Τσιότρας), Κωτσιόπουλος (Φωτιάδης), Τσιολάκης, Χειμωνίδης

ΑΕ Χαρίεσσας : Δίντσης, Ιωαννίδης, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκα, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης (71′ Τόσκα), Κελεσίδης, Φωτιάδης (60′ Σιδηρόπουλος), Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ. (80′ Παυλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected