Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Καψόχωρας 1-1

Θα…ξεχαστεί γρήγορα το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου! Η κρισιμότητα του αγώνα και για τους δύο αντιπάλους και το υπέρμετρο άγχος που φανέρωσαν οι παίκτες στη σημερινή αναμέτρηση, προσέφεραν μία…κρύα σούπα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου κατάφερε ωστόσο να κλείσει το 2013 με θετικό πρόσημο, καθώς παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών και τους συνεχόμενους τραυματισμούς (ακόμη ένας σήμερα, με τον Δημήτρη Μωραϊτη να αντικαθίσταται στο 25ο λεπτό) καταφέρνει και παραμένει αήττητος στα τελευταία παιχνίδια. Η συγκομιδή των 19 βαθμών κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική για το σύνολο του Γιάννη Νούσιου, που θα πρέπει να παραμείνει το ίδιο σοβαρή και πειθαρχημένη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή, που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Τερζίδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν πλησίαζε την αντίστοιχη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μία εβδομάδα πριν. Οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν ελάχιστες στα καρέ του Γιώργου Μυλωνά, με το ίδιο βέβαια να ισχύει και για τους “κιτρινόμαυρους” που πέραν του τέρματος, δεν απείλησαν την εστία του Κυριάκου Καρασαββίδη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα να προηγηθούν με τον Κώστα Χαλβατζή, ο οποίος σημάδεψε σωστά με πλασέ μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Ο Άρης απάντησε σχετικά γρήγορα. Ο Πολυζόπουλος έκανε το σουτ από τα πλάγια, ο Καρασαββίδης απέκρουσε και ο Κώστας Παπαδόπουλος που βρέθηκε στο ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων των γηπεδούχων.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Μαλούτα, έπεσε κυριολεκτικά…περονόσπορος, καθώς το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν μηδαμινό και κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και τα μακρινά χωρίς στόχο σουτ. Ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αυτό που αποκόμισαν οι δύο ομάδες από το σημερινό παιχνίδι και πλέον οι παίκτες πηγαίνουν διακοπές, με το πρωτάθλημα να ξεκινά και πάλι στις 11 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μυλωνάς, Κουτσιάδης, Πατρίκας, Μωραϊτης Δ. (25′ λ.τ. Παπαδόπουλος Σ.), Πολυζόπουλος, Νούσιος, Τσίπης Χ.Α. (76′ Ζησόπουλος), Πετικόπουλος, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Παπαδόπουλος Κ.

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Γρηγοριάδης, Βλάχος, Μαγγανάρης, Μόσχος, Σταμούλης, Πιπιλιάρης, Μπενίσκος, Διτσόλας (72′ Κίτσας), Χαλβατζής, Κωστόπουλος

*φωτ. από το group του Άρη στο Facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected