Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Φίλιππος Μέσης 1-5

Με το εμφατικό 5-1 πέρασε από τη Νικομήδεια ο Φίλιππος Μέσης, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία σε έκταση νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νέος τεχνικός του Φίλιππου, Ανδρέας Καλτσάς πραγματοποίησε το ιδανικότερο ξεκίνημα και η ιστορική ομάδα, με τη…δύση του 2013, έφτασε τους 19 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Γενεά “βυθίστηκε” ακόμη περισσότερο και θα χρειαστεί ένα…μικρό θαύμα στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “βυσσινί” ο Γιάννης Γατόπουλος, ο οποίος πέτυχε “χατ-τρικ” και με δημιουργό τον Θοδωρή Δημούλτση, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Η απόδοση των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετική και παρά την ισοφάριση της Νέας Γενεάς στο 20ο λεπτό από τον Τουρατζίδη, αντέδρασε θετικά και με αντεπίθεση διαρκείας, “κλείδωσε” γρήγορα την υπόθεση νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Το σκορ είχε ανοίξει τρία λεπτά αργότερα ο Γατόπουλος, ο οποίος δέχτηκε την πάσα “πάρε-βάλε” του Δημούλτση και εξ επαφής έκανε το 0-1.

Παρά τις προσπάθειες του εντυπωσιακού στο πρώτο μέρος Κετόγλου, ο Φίλιππος κατάφερε στο 57′ να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος δέχτηκε την σέντρα ακριβείας του Δημούλτση. Τα δύο συνεχόμενα γκολ των φιλοξενούμενων στο 61΄(Σπύρος Βοργιατζίδης) και 64′ (Γατόπουλος) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-4 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88′ με τον Θοδωρή Δημούλτση, ο οποίος ολοκλήρωσε την πολύ καλή του απόδοση με ένα τέρμα λίγο πριν το τελικό σφύριγμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Καρυπίδη και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Τζιβάρας, Γκατζίδης, Γιάννου, Παππάς, Βοργιατζίδης, Ντόγος, Δημούλτσης, Γατόπουλος, Καρασαββίδης

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Κετόγλου, Λίτσι, Φιλιππίδης, Σιδηρόπουλος, Τουρατζίδης, Τσιφλίδης Μ., Σαχπατζίδης, Τσιφλίδης Ι., Μπουτογλίδης, Χαραλαμπίδης, Θεοδωρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected