Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Τέλος και ο Φερντάντες

fernantes_610x400Τη λύση της συνεργασίας του με τον Ζουλιέν Φερνάντες ανακοίνωσε ο Αιγινιακός. Ο Πορτογάλος μέσος δεν υπολογιζόταν από τον Κώστα Νικολαΐδη, δείγμα του ότι είχε μείνει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία ματς και το… διαζύγιο ήταν προ των πυλών.

Κάτι που τελικά έγινε σήμερα, αφού στην ομάδα δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του. Ο παίκτης πρόλαβε να αγωνιστεί οκτώ φορές στην φετινή Football League και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συνεναίσει με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ζουλιέν Φερνάντες Ντε Σόουζα Αλμέιδα. Η διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια στη πορεία του 28χρονου παίκτη.

Εργομετρικά οι παίκτες και ρεπό μέχρι το Σάββατο

Χαλάρωμα περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Οι υπόλοιποι παίκτες ανά γκρουπ θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις, έτσι ώστε το τεχνικό τιμ να έχει μια καθαρή εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση, ενώ το γκρουπ που έπαιξε θα περάσει την επόμενη εβδομάδα.  Στη συνέχεια, θα δοθεί τετραήμερο ρεπό λόγω των εορτών και η ομάδα θα επανέλθει στις προπονήσεις το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Επίσης, την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Ν.Αγιονερίου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected