Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρέβεζα – Ανακοίνωση για Τρέβλα!

pyrsos_6348_Με φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Τρέβλα κόντρα στον Πυρσό στα Γρεβενά έμεινε η Πρέβεζα. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις, κάνοντας λόγο για ανεπάρκεια του διαιτητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία του ρέφερι Τρέβλα στον αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών στις 22-12-2013. Δυστυχώς ο εν λόγω ρέφερι έδειξε εξόφθαλμη ανεπάρκεια τόσο στον τομέα της εφαρμογής του κανονισμού όσο και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Δυστυχώς διαμόρφωσε την ροή του αγώνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος μιας και οι ανεπάρκειες του συγκεκριμένου διαιτητή στέρησαν σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις την ομάδα μας από την δυνατότητα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την νίκη μέσα στο γήπεδο και με γνώμονα την αγωνιστική συμπεριφορά των 22 ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς για την ομάδα μας είχαμε να αντιπαλέψουμε και την εχθρική και απαράδεκτη διαιτησία του εν λόγω διαιτητή ο οποίος σε 4 φάσεις και συγκεκριμένα:

1. Ανατροπή του Καταπόδη στο 8′ εντός περιοχής και ενώ στο σκορ ήταν 0-0 έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
2. Στο 20΄μετά από γέμισμα στην περιοχή του Νίκου η μπάλα βρίσκει σε απλωμένο χέρι αμυνομένου, και πάλι ο διαιτητής διατάσσει συνέχεια του αγώνα,
3. Στο 28′ ο Σιδέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πυρσού, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης όχι μόνο δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά παρατήρησε τον συγκεκριμένο παίκτη χωρίς να γνωρίζει ακριβώς για ποιο λόγο το έκανε: διαμαρτυρία/θέατρο; (στο ημίχρονο ισχυρίστηκε σε ερώτηση του προέδρου της ομάδας πως τον απέβαλε για θέατρο, ενώ με την λήξη του αγώνα ισχυρίστηκε ότι του έδειξε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία!!!)
4. Στο δεύτερο ημίχρονο ανατροπή του ποδοσφαιριστή Δήμα εντός περιοχής και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Πυρσού Γρεβενών χωρίς να δώσει τίποτα και πάλι ο διαιτητής.

Εμείς τιμούμε το λειτούργημα της διαιτησίας και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν με σεβασμό και προστασία των ανθρώπων που έχουν αυτό το ομολογουμένως δύσκολο έργο. Λάθη ανθρώπινα αναγνωρίζουμε και για τον λόγο αυτό είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία γενικότερα. Αυτό όμως που δεν ανεχόμαστε είναι η ανεπάρκεια ειδικά όταν αυτή είναι στο επίπεδο της Γ΄ εθνικής και διαμορφώνει αποτελέσματα μειώνοντας και ακυρώνοντας τον αγώνα των 22 ποδοσφαιριστών εντός γηπέδου εκεί όπου οι αγώνες πρέπει να κρίνονται με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.

*onsports, φωτ. από staf-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected