Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Καλλιθέα (2-0) Για 90′ ο Παπατζίκος

8a26ec78a032f47837455b8bdfbf2049_LΣε υπόθεση δύο… λεπτών εξελίχθηκε η νίκη του ΑΟ Χανιά επί της Καλλιθέας με 2-0, που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα.

Οι Κονσταντίνοβ και Μπουντόπουλος στο 70’ και 71’ πέτυχαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση, με τους τρεις βαθμού να εδραιώνουν τον ΑΟΧ στη δεύτερη θέση.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Καλλιθέα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά κάθε φορά ο Θεοδωρόπουλος ήταν σε ετοιμότητα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 70’. Τότε ο Κονσταντίνοβ, μετά από φάουλ του Βαλλιάνου, έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μπουντόπουλος με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα τον Κατσούλη για το 2-0. Η Καλλιθέα προσπάθησε να αντιδράσει κι έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς (58’ Βαλλιάνος), Πότσι, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68’ Μπουντόπουλος), Καμπλιώνης, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος (75’ Πυθαρούλης), Κονσταντίνοβ

Καλλιθέα : Κατσούλης, Τραγούλιας, Χριστοφιλέας, Πίκολο, Ρουσάκης, Πούλγκα (73’ Χαϊκάλης), Σταύρου (63’ Φαγιέ), Γκαλάν, Καράλης (72’ Ατματσίδης), Φαμπρίς, Παγώνης Κ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected